Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Třetiligové fotbalistky Mokrého doma poprvé prohrály

 
čtvrtek, 2. listopadu 2017, 09:15

V posledním domácím zápase hostily fotbalistky z Mokrého tým z Teplic, který je momentálně na první příčce ČFL bez jediné porážky. Jihočeškám patří po podzimu osmá příčka se skóre 18:33.

Favoritky nedaly domácím šanci a rozhodly brankami v 5. 8. 10. 15. 38. a 40. minutě. První poločas vyhrály Teplice 6:0. Fotbalistky Teplic předvedly poločasovou větrnou smršť a rozhodly utkání pro sebe. Tři body si tak zaslouženě odvezly na sever Čech. Konečný výsledek 1:9 a tvrdý direkt pro fotbalistky z Mokrého. Jedinou branku v utkání obstarala kapitánka týmu Petra Minaříková, která jako vždy předvedla stabilní výkon.

TJ Mokré - FK Teplice 1:9 (0:6)

Branky: 46. Minaříková - 5. 38. a 71. Němcová M., 40. Němcová L., 8. Motyčková, 10. Vlastníková, 15. a 84. Lukešová, 68. Zvolenská, Rozhodčí: Hučík – Granec, Stach. Diváků: 70.

TJ Mokré: Zákostelecká – Mačková, Minaříková, Kroutlová, Chaloupková, Eliášová, Rousková, Traplová, Hrubá, Koláčková, Vlčková, Spergerová, Novotná, Jašková, Hrabánková, Zahradníčková.

FC Teplice: Boroschová – Mullerová, Mrázová, Vlastníková, Janečková, Němcová, Lukešová, Němcová M., Fridrichová, Motyčková, Zvolenská, Badinková, Nezbedová, Kolomazníková, Čechurová, Havlíková.

Napsal(a) Naty Čadová | Foto Martinka Faustov