Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Třetiligové fotbalistky Mokrého zažily poločasový nářez

 
středa, 25. října 2017, 21:06

Fotbalistky Mokrého tentokrát hrály v Praze a to v nezvyklém dopoledním čase. A bylo to na jejich výkonu znát, první poločas prospaly, a když se začaly probouzet, šlo se do kabin za stavu 5:0 pro domácí FC Praha.

Druhý poločas na pražském Proseku byl ze strany Jihočešek o poznání lepší, ale přesto to nestačilo. Konečný výsledek zápasu 5:1 pro domácí.

Mužstvo zaslouží pochvalu jen za druhý poločas, který vyhrálo 1:0. Jedinou branku v utkání dala v 59. minutě Žaneta Rousková.

V neděli 29. 10. od 15 hod. čeká hráčky Mokrého podzimní derniéra. Poslední zápas první poloviny ČFL sehrají na domácím hřišti s favoritem třetí ligy FC Teplice. Mokré se pokusí o úspěšnou rozlučku, doma zatím ani jednou nezaváhalo a proti neporaženým Severočeškám bude potřebovat vydatnou diváckou podporu. Na utkání zve všechny fandy fotbalu.


FC Praha - TJ Mokré 5:1 (5:0)

Góly: 3. Rubešová, 5. Strachotová, 10. Tomášková, 22. a 34. Dobrevová – 59. Rousková. Rozhodčí: Hrivík – Honzíček, Belkhir. Diváků: 15.

TJ Mokré: Zákostelecká – Mačková, Minaříková, Kroutlová, Eliášová, Chaloupková, Traplová, Hrubá, Vlčková, Spergerová, Novotná, Zahradníčková, Hrabánková.

Napsal(a) TJ Mokré