Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Na sever Čech odjelo Mokré jen s torzem sestavy

 
čtvrtek, 12. října 2017, 09:12

K dalšímu utkání třetí ligy žen cestoval celek Mokrého do Ústí nad Labem.

Třetiligové fotbalistky Mokrého nastoupily v Ústí ve značně oslabené sestavě. Trenér Hrabánek se musel obejít bez zraněných klíčových hráček Elišky Šturmové a Jany Raiflové, které již mají operační termíny, další chyběly kvůli pracovním povinnostem. Ale i tak patří hráčkám Mokrého velké poděkování za nasazení a bojovnost.

„Výsledek utkání byl příliš krutý, chyběly nám hráčky ze základní sestavy. Mládí předvedlo dravost, bojovnost a nasazení,“ řekla kapitánka týmu Petra Minaříková. „S torzem jsme neměli šanci,“ dodal trenér týmu Jiří Hrabánek.

Ústí šlo do vedení již po šesti minutách a náskok pojistilo proměnou penaltou po půl hodině hry. Jihočešky i bez řady opor dlouho vzdorovaly, ale v 76. minutě obdržely třetí gól a v samém závěru přidaly domácí hráčky čtvrtou branku.

V příštím kole se Mokré potřetí představí na domácím hřišti, kde má zatím stoprocentní bilanci. V neděli 15. října hostí od 15 hod. předposlední DFK Mnichovo Hradiště.


FK Ústí nad Labem - TJ Mokré 4:0 (2:0)

Góly: 6. a 90. Vacková, 32. (pen.) Jankovská, 76. Sabóová. Rozhodčí: Vaverka – Možný, Jankovský. Diváků: 40

TJ Mokré: Zákostelecká – Mačková, Minaříková, Kroutlová, Eliášová, Traplová, Hrubá, Vlčková, Spergerová, Novotná, Zahradníčková, Hrabánková.

Napsal(a) TJ Mokré