Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

VIDEO: Třetiligové fotbalistky Mokrého jsou na domácím hřišti stále neporaženy

 
úterý, 3. října 2017, 09:38

V 5. kole České fotbalové ligy žen se jihočeský nováček a jediný zástupce našeho kraje představil teprve podruhé na vlastním trávníku. Soupeřem hráček TJ Mokré byl FK Zlíchov.

V neděli za domácí tým Mokrého nastoupila dlouhodobě zraněná Eliška Šturmová, která opět a jako vždy předvedla famózní výkon. Rozhodla fotbalové utkání hattrickem! Pro fanoušky je to fotbalová kouzelnice s míčem, kterou jezdí obdivovat i protihráčky z divize.

Ženy z Mokrého bojovaly až do konce zápasu a zaslouženě berou tři body. Výborně zahrály opory týmu kapitánka Petra Minaříková, Lenka Mačková, Lenka Chaloupková, Žaneta Rousková a Jana Reifová, která se v prvním poločase zranila a všichni jí přejí brzký návrat na zelený trávník. V útoku bojovala Tereza Koláčková. „Díky celému týmu za bojovný výkon, jste bojovnice!“ vyslechla si pochvalu děvčata Mokrého.


TJ Mokré - FK Zlíchov 3:1 (2:0)

Góly: 22., 44. a 50. Šturmová – 69. Maťufková. Rozhodčí: Granec – Hora, Barva. ŽK: 1:1. Diváků: 100.

TJ Mokré: Zákostelecká – Mačková, Minaříková, Kroutlová, Šturmová, Chaloupková, Eliášová, Rousková, Reiflová, Traplová, Hrubá, Vlčková, Spergerová, Koláčková, Novotná, Jašková, Hrabánková, Poláčková.

FK Zlíchov: Černá – Jedličková, Melcherová, Kazimourová, Maťufková, Martinová, Drobílková, Kovářová, Mazáčová, Paulusová, Matějková, Bartolenová, Limbergová, Šedivá.

Napsal(a) TJ Mokré