Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

O případném postupu se budeme bavit s hráči, říkají v Klikově

 
pondělí, 2. ledna 2017, 10:21

Předjímat kdo nakonec půjde z jindřichohradeckého okresního přeboru do I. B třídy, je po podzimu obtížné. S jednobodovým náskokem je zatím na čele Klikov, ale na záda mu dýchá Studená, Stará Hlína nebo po návratu toužící České Velenice. Předseda Blesku Klikov Karel Bednář navíc stroze dodává, že ani případné vítězství v aktuálním ročníku nemusí znamenat, že se oddíl v krajské soutěži objeví. Poslední slovo budou mít hráči.

Po dvou třetích místech to vypadá, že by to letos mohlo Klikovu vyjít. Je postup do I. B cílem?

Takhle jednoznačně o postupu nepřemýšlíme. Pokud opravdu okresní přebor vyhrajeme, budeme chtít znát názor všech hráčů, zda hrát krajskou soutěž, či nikoli.

S oběma hlavními konkurenty Studenou i St. Hlínou jste na podzim prohráli, napoví tyhle odvety o vašich šancích nejvíc?

Jsou to jenom dva zápasy. Před námi je ještě spousta zápasů a nemyslím si, že všichni naši soupeři v boji o postup budou ve všech zápasech bodově stoprocentní.

Kdo je na Klikově vůdčí osobností, která by mužstvo měla dotáhnout zpět do krajské soutěže?

Je to trenér David Wollner a vedoucí mužstva Zdeněk Šmejkal.

Chystáte se přes zimní přestávku posilovat, nebo věříte aktuálnímu složení?

Posilovat nebudeme, důvěru má stávající kádr.

Jak bude vypadat harmonogram přípravy před jarní fází?

V polovině února jedeme na soustředění do Přední Výtoně. Následovat bude jeden trénink týdně a v březnu dva přátelské zápasy.

Napsal(a) Martin Wipplinger