Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Čimelice smazaly dvougólovou ztrátu proti Roudnému, ale na body nedosáhly

 
úterý, 14. února 2017, 12:52

V dalším utkání zimní turnaje na Hluboké nastoupilo mužstvo Čimelic proti diviznímu mužstvu Roudného. Malšané nasadili na první poločas nejsilnější sestavu, Čimeličtí měli k dispozici opět jen jednoho náhradníka, ale naději na bodový zisk drželi až do konce.

Od počátku utkání bylo Roudné mnohem aktivnější a přesnější a dostávalo Čimelice pod velký tlak. Již ve 3. minutě Roudenští nastřelili tyč. Ve 14. minutě pak opět roudenský hráč trefil tyč a po střele Píši se míč odrazil od dvou protihráčů a skončil vsíti. Převaha Roudného nadále trvala, přesto ve 24. minutě střela Nekla skončila na tyči roudenské branky. Ve 26. minutě zúročil převahu roudenský Vávra a vstřelil druhou branku malšanů.

V 31. minutě po přímém kopu Řezáče brankář Roudného míč vyrazil na rohový kop a z něho Viták snížil stav na 1:2. Od této chvíle se hra zcela vyrovnala a Čimeličtí se soupeři zcela vyrovnali.

Druhý poločas se pak hrál zcela vyrovnaný zápas. V 62. minutě Hadáček vyrovnal stav na 2:2. V 69. minutě se dostal do šance opět Hadáček, ale mířil nad roudenskou branku.

V 72. minutě Čimeličtí před vlastní šestnáctkou špatně rozehráli a toho využil Růžička a krásnou střelou pod horní tyč branky vstřelil třetí branku svého týmu. Do konce utkání se již nic podstatného na obou stranách nestalo a Roudné zvítězilo 3:2.

SK SIKO Čimelice – Malše Roudné 2:3 (1:2)

Góly: 31. Viták, 62. Hadáček – 14. Píša, 26. L. Vávra, 79. Růžička. Rozhodčí: Kroutl – Tauber, Vejčík. ŽK: 1:2 (Slavík – Markytán, Píša). Diváků: 50.

Čimelice: Slavík – Řezáč, Pšenička, Viták, Nosek – Hadáček, Svojše, Nekl, Káš, Suchan – Hegenbart. Střídal Froněk. Trenér Tomáš Smrčina.

Roudné: Konečný – Kössl, Průcha, Tušer, D. Lerch – Růžička, O. Otepka, M. Otepka, Vávra – Markytán, Píša. Střídali Hřebejk, Král, Turek, Bartoš, Samek, Žurek. Trenér Rudolf Otepka.

Napsal(a) Josef Ťupa | Foto Petr Vlasák