Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Čimelice napravily domácí nezdar, v Sezimově Ústí rozhodly v poslední desetiminutovce

 
pondělí, 30. října 2017, 16:29

Čimelice zvítězily v Sezimově Ústí 1:3. Po vyrovnaném prvním dějství přišla silná závěrečná desetiminutovka hostujícího celku, ve které Řezáč s Hegenbartem rozhodli o třech bodech pro SIKO. Porážka od Třeboně z minulého týdne je tak částečně zapomenuta.

V dalším kole KP zavítalo mužstvo Čimelic na hřiště Sokola Sezimovo Ústí. Začátek utkání byl zcela vyrovnaný. Postupem času ale Čimeličtí získávali mírnou převahu a častěji se dostávali před domácí branku. V 10. minutě střílel Nosek, ale vedle domácí branky. Ve 22. minutě se po centru Hegenbarta dostal k míči Suchan a nadvakrát překonal brankáře Sedloně - 0:1.

Ve 27. minutě se do výborné šance dostal Bednařík, když se po rohovém kopu Nekla dostal do bezprostřední blízkosti domácí branky, jeho pokus ovšem skončil na těle jednoho ze sezimoústeckých beků. Ve 30. minutě se opět do dobré šance dostal Suchan, zamířil ale vedle. Ve 35. minutě se dočkalo Sezimovo Ústí vyrovnání, když po rohovém kopu se k míči dostal Kutner a hlavou překonal Slavíka - 1:1.

Ve 38. minutě se na druhé straně dostal do brankové příležitosti Nekl, ale z hranice pokutového kopu vysoko přestřelil domácí branku. Ve 44. minutě pak ještě Řezáč hlavičkoval nad.

Do druhého poločasu vstoupily lépe Čimelice. Po centru Řezáče z pravé strany v 50. minutě hlavičkoval Nosek a míč se kutálel po břevně Sedloňovy brány. V 57. minutě po přímém kopu Nekla hlavičkoval Řezáč nad branku Sezimova Ústí. Sokolové se sice snažili zvrátit výsledek utkání ve svůj prospěch, ale jejich pokusy končily na tentokrát dobré organizaci obrany Čimelic. V 80. minutě po rohovém kopu Nekla vstřelil Řezáč hlavou druhou branku Čimelic a v 85. minutě pak po úniku Pšeničky po pravé straně se k míči dostal Pávec a jeho přesná přihrávka skončila u Hegenbarta, který vstřelil následně třetí branku. Čimelice tak zaslouženě vyhrály 1:3.


Sokol Sezimovo Ústí - SK SIKO Čimelice 1:3 (1:1)

Branky: 35. Kutner - 22. Suchan, 80. Řezáč, 86. Hegenbart. Rozhodčí: Herzog - Sebera, Kotalík. Delegát: Hanzal. ŽK: 1:1 (Podroužek – Viták). Diváků: 50.

S. Ústí: Sedloň – Bartáček, Vilímek, Sazma, Podroužek – Nuhlíček (81. Hladík), Šmíd, Hoffmann, Novotný (60. Peltán) – Sokolt, Kutner. Hrající trenér Michal Sokolt.

Čimelice: Slavík – Pšenička, Bednařík, Viták, Řezáč – Převrátil, Rambous, Nosek (73. Varhan), Nekl – Suchan (83. Pávec), Hegenbart (90. Němec). Trenér Tomáš Smrčina.

Nejlepší hráči: Kutner – Řezáč, Hegenbart

Napsal(a) Josef Ťupa | Foto Jan Škrle