Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ohlasy, fakta a nejlepší hráči v 11. kole KP

 
středa, 25. října 2017, 17:58

Zápas podzimu zvládla s přehledem Želeč, která doma J. Hradec vyprovodila výsledkem 6:2. Co by za takový výprask dali v Dačicích, ty doma schytaly hrůzostrašný debakl 2:12 od Dražic. Celkově bylo 11. kolo krajského přeboru bohaté na branky. Jaké jsou po něm ohlasy?

Kompletní výsledky 11. kola krajského přeboru


TJ Hluboká nad Vltavou - Sokol Sezimovo Ústí 6:3 (3:2)

Branky: 27., 47. a 62. Tauber, 7. a 54. Hájek, 22. Legdan – 14. Mrúz, 31. Kutner, 69. Hoffmann. Rozhodčí: Jarolím - Herzog, Reisner. Delegát: Pečenka. ŽK: 3:3 (Čermín, Hájek, Rubick – Podroužek, Šmíd, Irsa). Diváků: 80.

Hluboká: Vachuta – Turek, Antoš, Legdan, Čermín – Jonáš (69. Křiváček), Stráský (54. Rubick), Říha (64. Valenta), Němec (79. L. Adam) – Tauber, Hájek. Trenér František Cipro.

S. Ústí: Sedloň – Bartáček, Vilímek, Hladík (57. Neruda), Podroužek – Mrúz (57. Nuhlíček), Šmíd, Hoffmann, D. Novotný – Nikl (46. Irsa), Kutner. Trenér Michal Sokolt.

Nejlepší hráči: Legdan, Tauber, Hájek – Šmíd

František Šůna, vedoucí mužstva Hluboké: „Hosté zkraje zápasu zlobili. Vedli jsme rychle 1:0, oni srovnali, ale směrem dopředu jsme toho předvedli mnohem víc. Dařilo se nám po stranách hřiště, kluci hráli míče do šestnáctky, kde byli často úplně sami. Tomáš Tauber dokonce jednou dával úplně do prázdné branky.“

Michal Sokolt, trenér S. Ústí: „K utkání na Hlubokou jsme odjížděli s tím, že chceme bodovat a protáhnout naši vítěznou sérii. To se nám bohužel nepovedlo, myslím, že nás soupeř přehrál ve všech fázích zápasu, a proto zaslouženě zvítězil. Když už jsme zkorigovali výsledek, tak si necháme dát dvě laciné branky, jež rozhodly o osudu utkání. Teď je třeba co nejdříve zapomenout a připravit se na další těžké utkání, které nás čeká.“


Sokol Želeč - FK Jindřichův Hradec 6:2 (4:1)

Branky: 8., 27. a 77. Novotný, 3. Völfel (vlastní), 16. Rabiňák, 54. Brůžek - 24. Toman, 71. Votava. Rozhodčí: Tupý - Macko, Peterka. Delegát: Albrecht. Bez karet. Diváků: 80.

Želeč: Blažek – Škrábek, Kosobud, Pavličko – Šváb (32. Barteska), Holub, Fiala (82. Stránský), Kukučka, Rabiňák (71. Kloc) – Brůžek (63. Bosnyak) – Novotný (87. Froněk). Trenér Roman Lukáč.

J. Hradec: Rešl – Šmíd (86. Králíček), Völfel, Beránek, Šenkýř – Kučera (90. Nováček), Princ (64. Mareš), Koutný, Votava – Chalupský, Toman. Trenér Marek Černoch.

Nejlepší hráči: celý tým, Novotný, Kukučka, Holub – nikdo

Roman Lukáč, trenér Želče: „Proti kvalitnímu soupeři se nám povedlo hned od úvodu zápasu proměňovat šance, což nebývalo našim zvykem. Zápas měl vysoké tempo, především v první půli. Nám pomohla branka v úvodu té druhé. Pak jsme již dotáhli zasloužené vítězství.“

Marek Černoch, trenér J. Hradce: „V tomto utkání jsme si prožili dokonalý kolaps. Želeč nás přejela jak mastný papír a zcela zaslouženě a jednoznačně zvítězila a musím dodat, že první místo je v těch nejlepších rukou. My jsme tentokrát nebyli pro domácí důstojným soupeřem, selhání našeho týmu si dodnes nedovedu vysvětlit.“


FC MAS Táborsko B - FK Protivín 4:0 (2:0)

Branky: 30. Veselý, 43. Kostka, 57. Hála (vlastní), 64. Drs. Rozhodčí: Hoch – Dunovský, Šafránek. Delegát: Brož. ŽK: 1:2 (Škarda – Uhlík, Rothbauer). Diváků: 80.

Táborsko B: Zadražil – Víteček, Mácha, Bong, Škarda – Kubín (85. L. Novák) – Vozihnoj, Peterka, Veselý, Drs (64. Varačka) – Kostka (62. Bouchal). Trenér Martin Štica.

Protivín: Hanus – Rothbauer, Hála, Uhlík, Vojík (71. Kinkor) – R. Vojta – Zach, Z. Vorel, J. Vorel, Růžička (85. Sládek) – J. Vojta (68. Fiala). Trenér Juraj Kobetič.

Nejlepší hráči: Veselý, Vozihnoj – Z. Vorel

Martin Štica, trenér Táborska B: „Podali jsme soustředěný výkon. Pro tři body jsme si zaslouženě došli. První poločas byl vyrovnaný. Proměnili jsme jednu šanci a na druhý pokus také penaltu. Nadto jsme měli ještě dvě gólovky. Soupeř podle mého názoru také nehrál špatně. Diváci viděli docela solidní fotbal krajské úrovně. To, co jsme si řekli v šatně před zápasem nebo o poločase, jsme splnili a zápas jsme zvládli. Soupeře jsme moc do šancí nepouštěli. Protivín je ale kvalitní tým, výsledek neodpovídá hře. My jsme proměnili svoje šance plus jsme dali pátý gól, který nebyl uznán. To ale nebudeme řešit. Byli jsme ve hře trpěliví, byli jsme pozorní vzadu. Škoda, že jsme takto trpělivě nehráli minulý týden v Katovicích.“

Juraj Kobetič, trenér Protivína: Slušný vstup do utkání, kdy jsme měli šance po rohových kopech, nám vydržel jen do první inkasovaný branky. To nás domácí přehráli hezkou kombinací. Branka po dorážce penalty nám nepřinesla zlepšení pohody. V druhé půli jsme se snažili o branku, ale chyběl vždy kousek a do naší sítě padaly míče po smolných situacích. Ty ložené zlikvidoval náš brankář. Snažili jsme se o aktívní hru, ale dozadu to dnes nešlo.“


SK SIKO Čimelice - Jiskra Třeboň 1:3 (0:1)

Branky: 61. Káš – 15. Holzepl, 54. a 80. Průcha. Rozhodčí: Sebera - Kaštánek, Žemlička. Delegát: Šnajder. ŽK: 3:4 (Slavík, Němec, Káš - Skála, Cahyna, Průcha, Kodras). ČK: 1:0 (86. Káš). Diváků: 50.

Čimelice: Slavík – Pšenička, Němec (54. Varhan), Bednařík, Řezáč – Převrátil, Zelenka (32. Rambous), Káš, Nekl – Suchan, Hegenbart. Trenér Tomáš Smrčina.

Třeboň: Skála – Kodras, Cahyna, Pučejdl, P. Tůma – Franěk (83. Matoušek), Cimerhanzl, Divoký (72. Hami), Pancíř – Průcha (82. Přibyl), Holzepl (89. T. Tůma). Trenér Zdeněk Procházka.

Nejlepší hráči: nikdo – Průcha, Holzepl, Pučejdl, Cahyna

Tomáš Smrčina, trenér Čimelic: V utkání s Třeboní se opět potvrdilo to, co nás provází zatím většinu podzimu. Na gól potřebujeme řadu šancí a strašně se na něj nadřeme. Naopak inkasujeme strašně laciné góly po našich hrubých chybách. První poločas jsme prospali a soupeř šel do vedení. Ve druhém poločase byla naše hra lepší ale když už jsme se dostali do tlaku, přišel druhý gól. Zásluhou Káše jsme snížili na rozdíl jednoho gólu a Třeboň jsme zase zatlačili. Místo vyrovnání přišla zase naše hrubka a bylo po zápase.“

Zdeněk Procházka, trenér Třeboně: „Od začátku utkání se nám dařilo eliminovat útočnou snahu Čimelic a v 15. minutě nám vedení zajistil po přímočaré akci Holzepl. V 54. minutě zvýšil náš náskok Průcha, ale domácí se nevzdali a po hodině hry snížili. To je nakoplo a v následující desetiminutovce nás dostali pod velký tlak. Všechny jejich příležitosti jsme však přestáli a deset minut před koncem se trefil po pěkné individuální akci Fraňka a následné přihrávce Kodrase znovu Průcha, což odpor soupeře zlomilo. Naše mužstvo podalo bojovný, kompaktní výkon a odměnou jsou tři pro nás velmi cenné body.“


SK Rudolfov - FC ZVVZ Milevsko 1:1 (1:1)

Branky: 12. Kovačičín – 6. Petr. Rozhodčí: Reisner - Herzog, Krauskopf. Delegát: Eibl. ŽK: 2:2 (Ryneš, Šindelář – Vakoč, Petr). Diváků: 150.

Rudolfov: Teringl – V. Dvořák (50. Tyrpák), Prokeš, O. Hajný, Ryneš (57. Sládek) – Pouzar, Kovačičín, Šindelář, Janák – Vejvar (90. Kotek), Baščevan. Trenér Otakar Matouš.

Milevsko: Šmitmajer - P. Novotný, Vakoč, Kosobud, Málek – Sedlák (90. Paták), Komárek, Petr, Barda (80. Petr Dvořák) – Koutník, Marvan. Trenér Miroslav Strnad.

Nejlepší hráči: Teringl, Hajný, Kovačičín, Vejvar – Barda, Sedlák

Otakar Matouš, trenér Rudolfova:S Milevskem jsme inkasovali branku již ve čtvrté minutě po dobře zahrané standardní situaci soupeře. Povedlo se nám rychle vyrovnat Kovačičínem, který prostřelil zblízka hostujícího gólmana. V prvním poločase jsme byli lepším týmem, avšak v druhém poločase nás začalo Milevsko přehrávat a několikrát nás podržel Teringl v bráně. S bodem tudíž musím být tentokrát spokojen.“

Miroslav Strnad, trenér Milevska: „Komentáře našich zápasů už by měl asi psát nikdo jiný a ne já... Je to ohraná písnička. Vyložené šance nedáme a pak hloupě inkasujeme. Odehráli jsme v Rudolfově velmi dobré utkání a to hlavně ve druhé půli. Normálně bych bod z venku bral, ale po našem výkonu je to další ztráta. Je to škoda, ale co se dá dělat... Musíme bojovat dál.“


TJ Nová Včelnice - FK Olešník 0:4 (0:2)

Branky: 10., 20. a 68. Dudek, 89. Dráb. Rozhodčí: Kotalík - Přibyl, Jarolím. Delegát: Šafránek. ŽK: 4:2 (Jaroš, Průša, Pacholík, Blažek – Šíma, Nygmet). Diváků: 120.

N. Včelnice: Holický – Vaš, Jaroš, Blažek, O. Šlapanský (46. Berounský) – Průša, Tuček, Didek (46. L. Šlapanský), Mareš – Pacholík, Nebeský (46. Hornát). Trenér Radek Vajda.

Olešník: Jirkal – Nýdl, Heller, M. Studnička (86. Vařák), Šahajda (77. Dráb) – Šíma, M. Rabiňák (8. Fořter), Červenka, Nygmet – Pomeje, Dudek (82. Votava). Trenér Ladislav Táborský.

Nejlepší hráči: nikdo - celý tým, Pomeje, Dudek

Radek Vajda, trenér Nové Včelnice:Nutno přiznat, že hosté nás přejeli, my jsme bojovali, ale byly tam chyby v obraně a dopředu jsme působili dost bezzubě. Klíčový moment zápasu přišel v 18. minutě. Mohli jsme Vašem srovnat na 1:1, ale místo toho jsme vzápětí dostali druhý gól.“

Josef Pícha, jednatel Olešníku: „Utkání v Nové Včelnici se pro nás zkomplikovalo hned na začátku, když se nám zranil  M. Rabiňák. Další minuty nám ale přinesly gólovou radost, protože se po pěkných kombinacích dvakrát pohotově trefil Dudek. Domácí jsme až na jednu šanci k ničemu nepustili a v útoku jsme pořád atakovali domácího brankáře. Gólem zaváněly hlavně průniky Šímy a Pomejeho. V druhém poločase jsme úspěšně odrazily desetiminutový tlak soupeře a Dudek třetím gólem zlomil odpor domácích. Krásným čtvrtým golem potvrdil v závěru naši výhru Dráb. Pochvalu si zaslouží za kolektivní výkon celé mužstvo.“


Centropen Dačice - TJ Dražice 2:12 (1:6)

Branky: 42. a 66. Hric - 37., 50., 62. a 71. J. Štecher, 44., 58. a 80. D. Štecher, 16., 35. a 82. L. Stuchlík, 4. Horka, 17. Novotný. Rozhodčí: Polák - Krčín, Mach. Delegát: Kureš. ŽK: 1:0 (Celý). Diváků: 50.

Dačice: Zejda – Máša (70. Vacek), Celý, Nosek (26. Křivánek), Mašát – Vacuška, Jelínek (60. Pudil), Benda, Jindra (40. Svoboda), Šimánek –  Hric. Trenér Roman Bujdák.

Dražice: Baka – Valášek, Horka, Kouřil (77. Kos), Bareš (60. Vlašin) – P. Novotný, Hořejší (60. M. Stuchlík), D. Štecher, Veselý – J. Štecher, L. Stuchlík. Hrající trenér Marian Horka.

Nejlepší hráči: nikdo – celý tým, J. Štecher, D. Štecher, Stuchlík

Dušan Lovětínský, asistent trenéra Dačic: V základní sestavě jsme měli tři dorostence, další tři šli do hry v průběhu hry. Po patnácti minutách jsme prohrávali o tři góly a nebylo co řešit. Hráči Dražic byli neuvěřitelně produktivní, do čeho kopli, to skončilo v síti. My jim to však usnadnili velkými chybami v obranné činnosti. Snahu mužstvu asi nelze upřít, ale výsledek hovoří za vše. Jediným pozitivem je fakt, že se dvakrát trefil dorostenec Šimon Hric, pro kterého jsou to premiérové góly za muže.“

Marian Horka, hrající trenér Dražic: „Tentokráte se mi zápas hodnotí dobře. Chtěli jsme dát brzo branku a zlomit soupeře hned další. To se nám do puntíku povedlo a v 16. minutě to bylo už 0:3 a skoro po zápase. Soupeř má v týmu dost mladých kluků, kteří se po dalších gólech sesypali. Naše útočné trio Lukáš Stuchlík a bratři Štechrové se velmi činilo a postaralo se o 10 branek. Nutno dodat, že jsme řadu šancí zahodili. Důležité bylo, že jsme potvrdili 3 body z předchozího zápasu. Jedná se asi o nejvyšší venkovní výhru Dražic v KP.“


TJ Osek – SK Otava Katovice 2:1 (0:0)

Branky: 64. Říský, 81. Hosnedl - 62. Miklas. Rozhodčí: Lovětínský - Vican, Klátil. Delegát: J. Urban. ŽK: 1:1 (Kuneš – Horejš). Diváků: 380.

Osek: Hulínko – Baloušek, Krejčí, Kroupa, Kuneš – Hosnedl, Brož, Hoch (73. Hájek), Benda (89. Lízal) – Říský, Carda (80. Brabec). Trenér Jaroslav Voříšek.

Katovice: Švehla – Horejš, Hajdušek, Schánělec, Rejšek – Miklas, Kagui, Cibulka, Repa – Blatský, Požárek (46. Váchal). Trenér Roman Malý.

Nejlepší hráči: celý tým, Hosnedl, Říský, Brož – Miklas

Jaroslav Voříšek, trenér Oseku: Výsledek derby rozhodlo několik důležitých momentů. V prvním poločase aktivnější hosté, kteří měli více ze hry, neproměnili několik slibných příležitostí a nebyli úspěšní ani po standardních situacích. Díky osobnímu strážci Brožovi se do hry prakticky vůbec nedostal dirigent Katovic Repa. Vše podstatné se událo v poslední půlhodině. Nejprve Hosnedl sám trefil pouze Švehlovy nohy, za dvě minuty se předvedl výborně hrající Miklas. Prošel středem hřiště a skvěle zakončil. Na inkasovaný gól naštěstí přišla rychlá odpověď. Říský si narazil s Hosnedlem a podle vzoru Thierryho Henryho střelou na zadní tyč vyrovnal. Závěrečná desetiminutovka přinesla otevřený fotbal, a když v 81. minutě svým typickým zakončením strhl vítězství na stranu Oseka Hosnedl, mohli jsme se ze zisku tří bodů radovat. Derby provázela slušná divácká kulisa.“

Tomáš Hajdušek, předseda Katovic: „O osudu utkání rozhodly tři momenty. Naše neproměněné šance v prvním poločase, chybně neuznaná branka na začátku druhého a brzké vyrovnání, které jsme soupeři darovali. Jak mohl pomezní rozhodčí přehlédnout tři domácí hráče, kteří byli brance blíže než dorážející Blatský, jsme dodnes nepochopili. Osek vsadil na úpornou defenzívu, osobní bránění Repy a jednoduchou hru dopředu a tato taktika mu vyšla dokonale. Třeba v Milevsku jsme měli štěstí my, teď ho měl Osek. Někdy prostě lepší nevyhraje, takže nám tak nezbývá než oseckým pogratulovat ke třem bodům a hodit ten zápas za hlavu.“

Napsal(a) Martin Wipplinger | Foto Miloslav Kusbach
 


 
Reklama