Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Třeboň po trefách útočného dua Holzepl Průcha zvítězila v Čimelicích

 
pondělí, 23. října 2017, 17:17

Čimelickému týmu se na podzim doma moc nedaří, čehož dokázala dokonale využít Třeboň. Martin Průcha dal dvě branky, Karel Holzepl jednu a to hostům ke třem bodům stačilo. Domácí nejenže prohráli, navíc přišli o vyloučeného Káše, který na konci duelu předvedl ukázkový blikanec.

V jedenáctém kole KP přívítaly Čimelice na svém hřišti fotbalisty z Třeboně. Začátek utkání byl z obou stran opatrný a hra se odehrávala převážně ve středu hřiště. V 15. minutě ovšem došlo v čimelické obraně k nedorozumění, toho využil Holzepl a vstřelil první branku Třeboně. O minutu později se do brankové šance dostal Pšenička, ale krásnou přihrávku Řezáče nezužitkoval, vystřelil vedle třeboňské branky.

Čimelice se sice snažili o vyrovnání, ale pokusy Řezáče, Hegenbarta ani Pšenička nevedly k vytouženému vstřelení branky. V samotném závěru prvního poločasu z přímého kopu poslal Holzepl míč, který skončil na tyčce čimelické branky. Poločas tak Třeboň vyhrála 0:1.

Druhý poločas začali aktivněji domácí, ale jejich snahu zchladil ve 54. minutě Průcha, který hlavou vstřelil druhou branku hostí. Čimeličtí zvýšili tlak a v 61. minutě po pěkné přihrávce Řezáče snížil Káš na 1:2. Tou dobou Čimeličtí získávali znatelnou převahu, ale bohužel se srovnat stav nedařilo. V 80. minutě se pak po chybě Převrátila ve středu hřiště dostal k míči Průcha a vstřelil třetí branku Třeboně.

V 86. minutě byl navíc po faulu domácím vyloučen zcela po právu Káš, který neudržel nervy na uzdě, dupl ne Matouška a navíc sprostě nadával pomeznímu rozhodčímu. Z následného přímého kopu Holzepl trefil břevno domácí branky. Ještě v samotném konci utkání šel sám na brankáře Slavíka Přibyl, ale poslal míč vedle branky. Hosté zcela zaslouženě vyhráli 1:3.


SK SIKO Čimelice - Jiskra Třeboň 1:3 (0:1)

Branky: 61. Káš – 15. Holzepl, 54. a 80. Průcha. Rozhodčí: Sebera - Kaštánek, Žemlička. Delegát: Šnajder. ŽK: 3:4 (Slavík, Němec, Káš - Skála, Cahyna, Průcha, Kodras). ČK: 1:0 (86. Káš). Diváků: 50.

Čimelice: Slavík – Pšenička, Němec (54. Varhan), Bednařík, Řezáč – Převrátil, Zelenka (32. Rambous), Káš, Nekl – Suchan, Hegenbart. Trenér Tomáš Smrčina.

Třeboň: Skála – Kodras, Cahyna, Pučejdl, P. Tůma – Franěk (83. Matoušek), Cimerhanzl, Divoký (72. Hami), Pancíř – Průcha (82. Přibyl), Holzepl (89. T. Tůma). Trenér Zdeněk Procházka.

Nejlepší hráči: nikdo – Průcha, Holzepl, Pučejdl

Napsal(a) Josef Ťupa | Foto Karolína Kabíčková