Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ideální jedenáctka KP: Tomáš Šenkýř zavelel k obratu, nováčka rozradostnil Stanislav Pacholík

 
čtvrtek, 28. září 2017, 11:10

Na Dudkův čtyřgólový kousek navázal hlubocký Pavel Hájek, který stejnou porci nastřílel Dražicím a byl vyhlášen Mužem 7. kola. Hattrickem se blýskl ve druhé půli v Oseku hradecký Tomáš Šenkýř a měl lví podíl na vysokém vítězství.

Vedoucí Želeč si otevřela střelnici s táborskými dorostenci. Dvěma góly se na stavu 7:0 podíleli kapitán Michal Brůžek a David Fiala. Protivín se v derby vytáhl v Čimelicích, kde poprvé vyhrál zásluhou zákroků brankáře Marka Hanuse a stopera Dominika Uhlíka.

Rudolfov si v derby poradil s Olešníkem, trenéra Matouše potěšil výkon čerstvého ženáče Radima Pouzara a více než dva vstřelené góly. Stanislav Pacholík zaknihoval dvěma zásahy první historické vítězství Nové Včelnice v krajském přeboru. V okresním derby byl nejlepším hráčem.

Katovice se zvedají, u sezimoústeckého nováčka operoval úspěšně na levé straně zálohy Jakub Miklas. V dražickém trikotu se dařilo hrajícímu kouči Marianu Horkovi, Tomáš Lonsmín je už tradiční oporou třeboňské Jiskry.

Nejlepší střelci: 8 – M. Novák (Táborsko B), 7 – Dudek (Olešník), Brůžek (Želeč), 6 - J. Vorel (Protivín), Bosnyak, Brůžek (vš. Želeč), 5 - Šíma (Olešník), Prášil (Protivín), Říský (Osek)


Ideální sestava 7. kola KP podle Jihočeského fotbalu

Marek Hanus (Protivín)

Dominik Uhlík (Protivín), Tomáš Lonsmín (Třeboň)

Tomáš Šenkýř (J. Hradec/2)

Jakub Miklas (Katovice), David Fiala (Želeč/2), Marian Horka (Dražice/2), Radim Pouzar (Rudolfov)

Pavel Hájek (Hluboká), Stanislav Pacholík (N. Včelnice), Michal Brůžek (Želeč/3)

Napsal(a) Redakce | Foto Miloslav Kusbach