Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Soběslav v zimní přípravě proti Jankovu, J. Hradci či N. Včelnici

 
neděle, 15. ledna 2017, 13:46

Spartak Soběslav, vítěz první poloviny Ondrášovka krajského přeboru, vstoupil do zimní přípravy. Mužstvo Radka Hajiče čeká šest přípravných zápasů, v nichž se střetne s divizním Jankovem, krajským J. Hradcem, devatenáctkou Táborska a proti třem účastníkům I. A třídy (Velešín, D. Voda a Veselí).

„Herní soustředění v Kamenici nad Lipou zakončíme turnajem o Pohár starosty města Kamenice nad Lipou,“ říká k náplni zimní přípravy kouč Hajič. „Trénovat budeme třikrát týdně. Podle počasí budeme střídat tréninkové hřiště, umělku, halu, popřípadě tartanovou dráhu. Opět využijeme služeb místního fitness centra,“ upřesňuje kormidelník podzimního šampiona.

Spartak si naplánoval generálku na 4. března na umělé trávě ve Staré Hlíně s Lokomotivou Veselí nad Lužnicí. První zápas odvetné části krajského přeboru odehraje v sobotu 11. března v Písku s tamním béčkem.

Kompletní rozpis přípravy

SO 28. ledna: Soběslav – Velešín (9:00, UMT Stará Hlína)

SO 4. února: Soběslav – Dobrá Voda (9:00, UMT Stará Hlína)

NE 5. února: Jankov – Soběslav (16:00, UMT Hluboká)

SO 11. února: Táborsko U19 – Soběslav (10:00, UMT Sezimovo Ústí)

SO 18. února: Soběslav – J. Hradec (9:00, UMT Stará Hlína)

ST 22. – NE 26. února:  soustředění Kamenice (od 13:00)

PÁ 24. února: Soběslav – Nová Včelnice (16:00, UMT Kamenice)

SO 25. února:  turnaj Kamenice (11:00 – 19:00, UMT Kamenice)

SO 4. března: Soběslav – Veselí (13:00, UMT Stará Hlína)

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama