Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

FK Protivín: Hlavně dobře odstartovat

 
čtvrtek, 10. srpna 2017, 10:58

Fotbalisté Protivína žádné velké změny pro ročník 2017/18 nepřichystali. Léto je zastihlo v dobré formě. Vítězné poháry si přivezli jak z memoriálu v Týně, tak ze solidně obsazeného turnaj ve Vodňanech. Přáním trenéra Juraje Kobetiče je dobře vstoupit do nové sezony.

Nastaly v hráčském kádru nějaké změny? Co říkáte na adresu nových hráčů?
Přišel Dominik Uhlík z Písku, ale ještě se to musí dotáhnout. Když se to povede, myslím, že důstojně zaplní mezeru, vzniklou po ukončení činnosti Milana Brože.

Jak jste spokojený s průběhem letní přípravy a výsledky?
Spokojený tak napůl, nepovedlo se nám hráčsky doplnit kádr a tréninkový proces byl narušený dovolenými a zranění hráčů bylo taky ve větší míře jak v minulých časech. Ti, kteří trénovali, přistoupili k tréninku dobře a budou to oni, kteří budou táhnout tým. Aspoň v to věřím.

S jakým přáním vstupujete do nové sezony, kde byste chtěl svůj tým vidět v tabulce?
Každý trenér chce vidět své mužstvo co nejvýš. Já nejsem jiný. Uvidíme, jak na tom budeme po pěti kolech, a myslím, že reálně to posoudíme, kde můžeme být. Přání do začátku je jednoduché, nachytat co nejvíc bodů, pak se kope líp.

ZMĚNY V KÁDRU

Přišli: Dominik Uhlík (FC Písek).

Odešli: Milan Brož (ukončení činnosti).

SOUPISKA

Brankáři: Marek Hanus, Aleš Kubička

Obránci: Václav Rothbauer, Miroslav Zach, Jaroslav Vojík, Jaroslav Mikulenka, Lukáš Ruczkowski, Lukáš Hála, Dominik Uhlík

Záložníci: Martin Fiala, Zbyněk Vorel, Ondřej Prášil, David Růžička, Jan Vojta, Radek Vojta

Útočníci: Jaromír Vorel, Jan Moravec, Petr Sládek

REALIZAČNÍ TÝM

Trenér: Juraj Kobetič. Vedoucí mužstva: Vlastimil Mikulenka. Kustod: Bohumil Jarolímek.

Napsal(a) Michal Průcha | Foto Petr Vlasák