Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ratibořští si zahrávají s účastí v B třídě

 
úterý, 16. května 2017, 12:25

Ratibořským tým zaznamenal u poslední Březnice pátou porážku v řadě, a to přesto, že ještě patnáct minut před koncem vedl 1:0 a v 50. minutě navíc neproměnil penaltu. Březnice se na něj dotáhla na rozdíl jediného bodu a ten se zařadil mezi horké kandidáty sestupu z I. B třídy.

Hodnocení utkání očima trenéra Ratibořských Hor Václava Hoffmanna: „Do důležitého utkání v Březnici jsme vstoupili aktivně a po většinu prvního poločasu jsme byli lepším týmem. V 11. minutě jsme z přímého kopu Davidem Kutišem nastřelili tyč domácí branky a i několik našich dalších šancí zůstalo nevyužito. V závěru poločasu domácí zahrávali sérii rohových kopů, při kterých nás podržel dobře chytající brankář Tomáš Hoffmann. V poslední minutě první půle jsme korunovali svůj dobrý výkon vedoucí brankou Patrika Mareše. Do druhého poločasu jsme opět vstoupili dobře a v 50. minutě se nám naskytla možnost své vedení navýšit z pokutového kopu, střelu Davida Kutiše ale domácí brankář vyrazil. V 76. minutě domácí po ojedinělém protiútoku vyrovnali a od tohoto okamžiku naše mužstvo úplně přestalo hrát a začalo se soustředit pouze na verdikty rozhodčího. V 83. minutě jsme si dali vlastní gól a tím bylo o osudu utkání rozhodnuto. V 85. minutě nám byl navíc po zcela nesmyslném zkratu a druhé žluté kartě vyloučen Patrik Mareš. Myslím si, že jsme dnes do 70. minuty podávali kvalitní výkon, ale v posledních dvaceti minutách jsme názorně předvedli, jak se dá ztratit vyhraný zápas. Nyní nás čeká série dvou domácích utkání, ve kterých nám již nezbývá nic jiného, než zvítězit, pokud chceme I. B třídu zachránit. V dalším utkání nastoupíme v neděli 21. 5. od 17.00 proti mužstvu Sokola Kardašova Řečice. Věřím, že nás diváci v tomto těžkém utkání opět podpoří.“

TJ Březnice - SK Ratibořské Hory 2:1 (0:1)

Branky: 76. Dvořák, 83. Patrik Mareš (vlastní) - 45. Patrik Mareš. Rozhodčí: Plaček - Brom, Třešňák. ČK: 0:1 (85. Patrik Mareš po 2. ŽK). Diváci: 70.

Rat. Hory: T. Hoffmann - Fišer, Kutiš, Greguš, Vocílka - Vaněček, Sabiniok, S. Mareš, P. Mareš - Feichtinger, T. Pechánek (46. V. Říha).

Napsal(a) SK Ratibořské Hory