Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Čkyně vyprovodila Vacov devítkou

 
středa, 10. května 2017, 19:37

Dohrávka 19. kola se v pondělním propršeném odpoledni odehrávala v plné režii domácích. Hráči Čkyně si otevřeli střelnici hned z kraje utkání, celý zápas hraný prakticky na jednu branku dopadl debaklem 9:0. Pojďme se podívat na to, jak se všechny brankové situace zrodily.

V 9.minutě se k míči dostal Toman, vyměnil si balon s Králem, první jmenovaný nacentroval do vápna na Vojtu a ten premiérovou mistrovskou brankou v dresu Čkyně otevřel hlavičkou skóre - 1:0. Ve 21.minutě našel Král volného Gerolda a ten nekompromisně zavěsil - 2:0. Běžela 41.minuta, když domácí zahrávali rohový kop, po něm našel Chalupa dobře postaveného Gerolda a ten se nemýlil ani podruhé - 3:0.

Minutu před odchodem na poločasovou přestávku dostala rezerva Vacova další ránu, Kuneš dobře vystřelil na Klase, který dokázal střelu jen vyrazit, k míči se dostal jako první Gerold a zkompletoval během třiadvaceti minut čistý hattrick - 4:0. Domácí šli do kabin za jasného stavu a mohli v klidu protočit ve hře více hráčů.

První branka v druhém dějství se zrodila v 65.minutě, balon si vyměnili Kuneš s Tomanem, druhý jmenovaný našel nabíhajícího Vojtu, ten svoje sólo vyřešil s přehledem a podruhé skóroval - 5:0. V 79.minutě také zahrozil Vacov, Čtvrtník ale přímák z dobré pozice nevyřešil správně.

Poslední desetiminutovka se nesla v jasné režii domácích. V 81.minutě poslal Klose do brejku Pinkeho, ten si počkal na dobíhajícího Krále, který poslal míč do odkryté branky - 6:0. Za další dvě minuty hrubě chybovala obrana hostů, toho využil Pinke, našel před brankou střídajícího Fiedlera, který si vedl stejně - 7:0. Netrvalo ani tři minuty a Čkyně se radovala poosmé, Král povedeným centrem vyzval kapitána Václava Turka na zadní tyči, který zasadil hostům další ránu - 8:0. Brankostroj Čkyně uzavřel po rohovém kopu v 88.minutě hlavou Klose - 9:0. Poslední desetiminutovka byla pro Vacov jak ze špatného snu. V 90.minutě ukončil trápení hostů sudí Řehoř.

Čkyně získala další jarní výhru, ze sedmibodové ztráty na vedoucí Sedlec umazala tři body. V sobotu přijede do Čkyně ve šlágru kola Sedlec. Pro oba týmy to bude velmi důležitý boj o body o postup. Zápas začíná netradičně již ve 13.30. Vacov pojede k záchranářskému souboji do Záblatí.

Patrik Krull, vedoucí mužstva Čkyně: „Dnešní zápas se od prvních minut nesl v jasném duchu, Vacov měl sice první větší šanci, kterou neproměnil, ale pak kluci na hřišti soupeře, jak se říká, úplně rozebrali. Zápas se odehrál prakticky na jedné polovině a výsledek hovoří za vše. Diváci i domácí hráči se i v deštivém počasí bavili. V sobotu nás čeká zápas jara, přijede právě vedoucí Sedlec, na který momentálně ztrácíme čtyři body, a to bude asi trošku jiná písnička. Pokud ale chceme pomýšlet na nejvyšší příčky, musíme jim podzimní porážku 1:2 oplatit. Teď hlavně zůstat nohama na zemi a důkladně se připravit na sobotu.“

SK Čkyně - SK Vacov B 9:0 (4:0)

Góly: 21., 41. a 44. Gerold, 9. a 65. Vojta, 81. Král, 83. Fiedler, 85. V. Turek, 88. Klose.

Napsal(a) Patrik Krull | Foto Zdeněk Formánek
 


 
Reklama