Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ratibořské Hory si komplikují konec jara

 
středa, 10. května 2017, 19:16

O prodlouženém víkendu čekaly na ratibořský tým dva zápasy. V obou, doma se Slavonicemi a v Jistebnici, vyšel bodově naprázdno a velmi se přiblížil sestupovým příčkám, což přidělalo vrásky na čele trenérské dvojice Hoffmann – Fučík.

SK Ratibořské Hory - Sokol Slavonice 0:2 (0:1)

Branky: 12. Peschel, 87. Zrůcký. Rozhodčí: Brom - Křížovský, Vanýsek. Diváci: 100.

Rat. Hory: Průša (46. T. Hoffmann) - Feichtinger, O. Balík, Prokeš, Fišer - Vaněček, S. Mareš, Flachs, T. Pechánek (79. Sabiniok) - V. Říha (46. Blovský), Kutiš (76. Breda).

Hodnocení utkání očima trenéra Ratibořských Hor Václava Hoffmanna: „V dalším důležitém domácím utkání jsme přivítali mužstvo Slavonic. Vstup do utkání jsme měli, jak již je naší tradicí, špatný a soupeř se již ve 12. minutě ze své první střely ujal vedení. Poté jsme si v prvním poločase vytvořili tři gólové situace, ale bohužel jsme je nedokázali využít. Ve druhém poločase jsme se snažili o vyrovnání, ale naše hra nebyla vůbec dobrá. Našemu výkonu chyběl větší pohyb, nasazení i bojovnost. Soupeř tak nakonec své vedení navýšil v 87. minutě na konečných 0:2. Naše utkání jsou v tomto jako přes kopírák. Lehce inkasujeme a své šance nejsme schopni proměnit, takže se v podstatě porážíme sami. Bez vstřelených gólů se bohužel bodovat nedá. V zítřejším dohrávaném utkání, které odehrajeme od 17.00 hodin na hřišti 1. FC Jistebnice nás nečeká vůbec nic lehkého. Doufám, že nás opět přijedou podpořit i naši věrní fanoušci.“


1. FC Jistebnice - SK Ratibořské Hory 5:3 (3:1)

Branky: 16. T. Maňák, 20. a 32. Kotalík, 49. Šimák, 88. M. Muž - 39. Prokeš, 48. Feichtinger, 73. S. Mareš. Rozhodčí: Syrovátka - Křížovský, Mraček. Diváci: 100.

Rat. Hory: T. Hoffmann - Fišer, Prokeš, Greguš, S. Mareš - Feichtinger (86. L. Balík), Sabiniok, Flachs, P. Mareš (71. Blovský) - Kutiš, T. Pechánek.

Hodnocení utkání očima trenéra Ratibořských Hor Václava Hoffmanna: „K dohrávanému utkání do Jistebnice jsme odjeli s minimem hráčů. V prvním poločase příliš fotbalové krásy k vidění od obou mužstev nebylo. Opět jsme se nevyvarovali hrubých chyb a domácí šli po gólech v 16. a 20. minutě do dvoubrankového vedení. Ve 27. minutě se nám naskytla šance snížit z pokutového kopu, ale Michal Prokeš penaltu neproměnil. Ve 32. minutě po naší další chybě domácí navýšili své vedení již na 3:0. Ve 40. minutě ale přišla nejhezčí chvíle celého utkání a Michal Prokeš krásnou střelou z přímého kopu snížil. V úvodu druhého poločasu se nám podařilo snížit brankou Feichtingera na 3:2, ale hned v následující minutě po našem dalším zaváhání soupeř své vedení opět navýšil. V 73. minutě jsme brankou Slavomíra Mareše opět snížit na rozdíl jediné branky a poté jsme se snažili o vyrovnání. Naše šance ale zůstaly nevyužity a soupeř své vítězství zpečetil v 88. minutě pátým gólem. Myslím si, že k bodovému zisku nebylo tentokrát daleko, ale opět nás srazily hrubé chyby v naší defenzívě. V dalším utkání nastoupíme v neděli 14. 5. od 16 hodin na horké půdě zachraňujícího se mužstva TJ Březnice.“

Napsal(a) SK Ratibořské Hory