Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Stachy položil na kolena gól v poslední minutě

 
středa, 10. května 2017, 19:06

V pondělní dohrávce se hrálo v Sousedovicích na velmi těžkém terénu a za stálého deště. Oba týmy tak spíše spoléhaly na defenzivu, protože míč se v loužích zastavoval a hrozily tak chyby v rozehrávce.

Hosté potřebují body víc a snažili se od začátku o aktivní průběh hry. Měli i šance, ale když nikdo nevystřelí z vápna a všichni chtějí dát gól až do prázdné brány, tak na podmáčeném terénu tato taktika nevedla pochopitelně k ničemu. Jak se to má řešit předvedl domácí Duba, který v 17.min napřáhl a z 25 metrů skóroval – 1:0. Většinu času se sice hrálo na polovině Sousedovic, ale žádná ze šancí hostů se neujala.

Ve druhém poločase pokračovalo dobývání domácí branky, ovšem přílišná snaha ubírala hostujícím hráčům přesnost a klid v zakončení. Za svou převahu byli Stachovští odměněni až v 72.min, kdy nestárnoucí Vl. Voldřich s velkým přehledem vyrovnal – 1:1.

Posledních deset minut se hrálo téměř výhradně ve velkém vápně domácích, ale štěstí na svých kopačkách Stašští neměli. Naopak v 90. minutě po sporné situaci utekl Kovář, obešel brankáře Šebánka i stopera hostů a rozhodl celé utkání – 2:1. Fotbal dokáže být někdy krutý a tentokrát to odskákaly Stachy. Domácí se třásli o bod a nakonec mají všechny tři.

FC Westra Sousedovice – Sokol Stachy 2:1 (1:0)

Góly: 17. F. Duba, 90. Kovář – 72. Vl. Voldřich.

Stachy: Šebánek - Dvořák, Vl. Šíp, Foltýn, Pešl, Hovorka, Marek, Vozobule, M. Šíp, Heidenreich, Schinzel. Střídali Pek, Sýs, Eigner, Kraml, Vl. Voldřich.

Napsal(a) Tomáš Anderle