Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Jarní série Lišova nekončí, Ratibořští si odvezli „čtyřku“

 
středa, 19. dubna 2017, 12:33

Ratibořské Hory cestovaly k dalšímu střetnutí B třídy (sk. D) do města nábytku s přáním zastavit jarní jízdu druhého Lišova, který trestal chyby soupeře a na rozdíl o něj byl v koncovce efektivní. Připsal si čtvrtou jarní výhru a na vedoucí Lom ztrácí tři body. „Myslím si, že konečný výsledek je pro nás až příliš krutý,“ uvedl po porážce 0:4 ratibořský kouč Václav Hoffmann.

Hodnocení utkání očima trenéra Ratibořských Hor Václava Hoffmanna: „Na hřiště druhého celku tabulky do Lišova jsme jeli s cílem překvapit a pokusit se bodovat. Bohužel se nám ale nevydařil vstup do utkání a již v 5. minutě jsme z první střely domácích inkasovali. Po zbytek prvního poločasu jsme byli domácímu týmu herně vyrovnaným soupeřem, bohužel jsme se ale nedostali k vážnějšímu ohrožení domácí branky.

V úvodu druhého poločasu běžel Slavomír Mareš sám na brankáře domácích, ten ale jeho střelu vykopl na rohový kop. Po jeho rozehrání domácí po rychlém protiútoku navýšili své vedení na 2:0. V 60. minutě se agilní Slavomír Mareš opět prodral do gólové šance, ale ani tentokrát na domácího brankáře nevyzrál. Hned z následujícího protiútoku po zmatku v naší obraně domácí navýšili své vedení na 3:0. V 69. minutě pak po zcela jasném ofsajdu, který viděli všichni přítomní kromě pomezního rozhodčího, domácí uzavřeli skóre utkání na konečných 4:0. Myslím si, že konečný výsledek je pro nás až příliš krutý. Bohužel jsme se ale nevyvarovali individuálních chyb a naše finální zakončení bylo špatné.

Od příštího domácího utkání, které sehrajeme o pouti v sobotu 22. 4. od 17 s Dolním Bukovskem, pro nás začínají utkání, v nichž již budeme muset začít bodovat, abychom I. B třídu v Ratibořských Horách udrželi i pro příští sezónu. Zveme tímto na toto důležité utkání všechny naše věrné fanoušky a věříme, že nás přijdou podpořit v hojném počtu.“

SK Lišov - SK Ratibořské Hory 4:0 (1:0)

Branky: 5. L. Mlýnek, 49. O. Mach, 61. Kandl, 69. D. Mlýnek. Rozhodčí: Žurek - Mráz, Hora. Diváci: 75.

Sestava Rat. Hor: Průša - Fišer, Prokeš, Geleta, Růžička - Blovský (83. L. Balík), Vaněček, Flachs, S. Mareš - Kutiš, P. Mareš (86. T. Hoffmann).

Napsal(a) SK Ratibořské Hory