Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Lhenice znovu neprohrály, ve Vlachově Březí ale ztratily dva body

 
úterý, 31. října 2017, 16:30

V pátém utkání v řadě bez prohry zůstali Lheničtí dlužni výkonu z posledních zápasů. Za silného nárazového větru a na rozbahněném trávníku ovšem bylo jen velice obtížné uplatňovat kvalitnější herní projev, což vyhovovalo urputně bojujícímu Vlachovu Březí, které na chvostu tabulky nutně potřebuje body.

Po bezbrankovém prvním poločase to v tom druhém také byli domácí, kdo se v 54. minutě po rohovém kopu ujal vedení. Lhenice vyrovnaly v 70. minutě Ilievem. Hosté sice po vyrovnávací brance získali herně navrch, avšak strhnout vítězství na svou stranu se jim nepodařilo.

Podstatné momenty utkání

10. - lhenický Prenner přihrávkou našel na šestnáctce Kopfa, jeho střelu stačil gólman Uher vytěsnit.

15. - Iliev v úniku nahrál do výhodné pozice Pořádkovi, s jehož zakončením si domácí gólman poradil.

30. - domácí si i s dorážkou nadvakrát po sobě vytvořili gólovou možnost, gólman Dvořák skvěle v brance zasáhl a svůj tým podržel.

48. - po ztrátě míče Trojanem se do gólové šance dostali domácí, střela ale skončila jen nad břevnem.

54. - po rohovém kopu se domácí tým Martínkovým  zakončením hlavou ujal vedení 1:0.

62. - lhenický Iliev přesně rozehrál trestný kop na Pořádka, který v ložence naservírovaný balón hlavou jen těsně nezasáhl.

70. - míč z rozehraného rohového kopu Beranem se dostal k Ilievovi, který s pomocí teče jednoho z bránících srovnal na 1:1.

73. - po Mahákově autovém vhazování to byl Prenner, kdo poslal vydařený centr před branku, kde jeho spoluhráčům v usměrnění balónu mezi tyče zabránil pohotovým zákrokem Uher.

Václav Mareš, trenér Lhenic: „Do Březí jsme jeli s cílem vyhrát, a navázat tak na vítěznou sérii z předešlých zápasů. Věděli jsme, že nás nečeká nic jednoduchého, protože za silného větru a na rozbahněném hřišti se fotbal hrát nedal, a to se také potvrdilo. Domácím to naprosto vyhovovalo, nám to naopak dělalo velké problémy. Branku jsme inkasovali po standardní situaci, vyrovnat se nám podařilo o 10 minut později Romanem Ilievem. Mrzí mě, že jsme začali hrát až po inkasované brance. Ztratili jsme zbytečně dva body. Myslím si, že takového soupeře bychom měli porazit.“


FC Vlachovo Březí – SK Lhenice 1:1 (0:0)

Branky: 54. Martínek - 70. Iliev. Rozhodčí: Klíma - Třeštík, Heinzl. Delegát: Urban. ŽK: 1:2. 

SK Lhenice: Dvořák - Dominik Kiš, Tůma, Kopf, David Kiš - Trojan (55. Balica), Prenner, Beran, Mahák - Iliev, Pořádek. Trenér Václav Mareš.|

Napsal(a) SK Lhenice | Foto Jan Klein
 


 
Reklama