Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Nová Bystřice udeřila třikrát v úvodní půlhodince

 
pondělí, 16. října 2017, 14:59

Ve velmi improvizované sestavě Ratibořští již v úvodní čtvrthodině inkasovali v Nové Bystřici dvě branky, a když soupeř ve 27. minutě přidal třetí gól, bylo již po půlhodině hry o výsledku utkání definitivně rozhodnuto. Ve druhém poločase se utkání již pouze dohrávalo.

Hodnocení utkání očima trenéra Ratibořských Hor Milana Balíka: „K tomuto utkání jsme odjeli ve velmi improvizované sestavě. Utkání pro nás nezačalo vůbec dobře a během úvodní čtvrthodiny jsme inkasovali brzké dva góly. Soupeř nás v prvním poločase prakticky do ničeho nepustil a své vedení ve 27. minutě ještě navýšil na poločasové skóre 3:0. Ve druhém poločase se utkání vyrovnalo a i nám se naskytly některé brankové příležitosti ke vstřelení čestné branky, ale bohužel bez využití. Utkání se tak již dohrávalo poměrně v klidu. Za nasazení a bojovnost zasluhují naši hráči pochvalu, neboť někteří z nich dohrávali utkání se sebezapřením, za což jim patří můj dík. V našem dalším utkání nastoupíme na domácím hřišti v neděli 22. 10. od 15.30 hodin proti mužstvu FK Řepeč - Opařany. Tímto zvu na toto utkání všechny naše věrné fanoušky a věřím, že nás v tomto velmi důležitém utkání přijdou opět podpořit v hojném počtu.“


Jiskra Nová Bystřice - SK Ratibořské Hory 3:0 (3:0)

Branky: 8. Havel, 15. a 27. Frühauf. Rozhodčí: Bartůněk - Kocina, Náprava. ŽK: 1:3 (Březina - Krch, Prokeš, Kutiš). Diváci: 80.

Sestava Rat. Hor: T. Hoffmann - Janošík (41. L. Balík), Kutiš, Krch, Blovský - Homola, Prokeš, Fišer, Komárek (73. Jelínek) - Feichtinger, V. Říha.

Napsal(a) SK Ratibořské Hory