Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Novoveský brankář Bartizal udržel proti nováčkovi čisté konto

 
úterý, 3. října 2017, 16:19

Hráči Nové Vsi se v rámci 8. kola I. B třídy představili potřetí za sebou na domácím hřišti. Nováčka ze Zlaté Koruny nešetřili a po výsledku 5:0 si připsali další tři body ve stíhací jízdě na čele soutěže.

Samotný zápas začal vzájemným oťukáváním obou soupeřů, spíše se bojovalo uprostřed hřiště, chyběla od obou týmů finální fáze, a tak žádné šance k vidění nebyly. Až přišla 20. minuta a ojedinělá šance hostů, kdy se po rychlém protiútoku dostal balón na vápno a hostující hráč nastřelil břevno domácí svatyně.

Poté domácí tým hosty zatlačil a měl obrovskou šanci, ale domácí V. Brožka trefil pouze tyč, a tak se skóre stále neměnilo. Nová Ves se dočkala až o osm minut později, když se Vávra zbavil dvou obránců a levou nohou poslal své mužstvo do vedení 1:0. Dvě minuty před poločasem ještě Procházka ve vápně našel volného Neumanna, ale ten brankáře neprostřelil. Pak se poločas spíše jen dohrával a ani domácí netušili, jaké je ještě čekají gólové hody.

Druhé dějství začali domácí úplně jinak, než ve čtvrtek s Olešnicí, kdy málem náskok ztratili. Možná byli z tohoto zápasu poučeni. Přibili hosty k jejich vápnu a začali se dostávat do šancí. Tu první měl opět V. Brožka, ale při střele mu balón odskočil. Poté se na brankáře Schwarze řítil Procházka, ale trefil pouze tyč, balón se odrazil k volnému Neumannovi, jenže ten ani na podruhé hostujícího brankáře nepřekonal. Nutno podotknout, že brankář Schwarz předvedl dva bravurní zákroky. Potom přišla velmi silná pětiminutovka pro domácí. Nejprve zahrávali rohový kop a kapitán Boháč z otočky propálil vše, co mu stálo v cestě - 2:0. O minutu později Procházka vybojoval už skoro ztracený balón, našel Neumanna, který ještě vylepšil pozici pro Srbeného a ten skóroval na 3:0. Aby toho nebylo málo, o chvilku později Boháč našel krásným míčem Procházku a ten přesně zakončil na vzdálenější tyč - 4:0.

Pak také zahrozila Zlatá Koruna, ale její pokusy skončily buď mimo nebo na brankáři Bartizalovi. Když už se zdálo, že se nic nestane, tak v 81. minutě vypálil za vápnem Neumann a jeho ne moc prudkou střelu hostující brankář neudržel - 5:0. Domácí vyhráli zcela zaslouženě.


TJ Nová Ves – SK Zlatá Koruna 5:0 (1:0)

Góly: 28. Vávra, 67. Boháč, 70. Srbený, 72. Procházka, 81. Neumann.

TJ Nová Ves: Bartizal - Pech, Vávra, Boháč, Brožka (32. Srbený), V. Brožka (65. Šejba), Graman, Novák, V. Neumann ml.  - Janeček, Procházka.

Napsal(a) TJ Nová Ves | Foto TJ Nová Ves