Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Nová Ves se o výhru nad Olešnicí v závěru strachovala

 
pátek, 29. září 2017, 15:47

TJ Nová Ves byla proti poslední Olešnici jasným favoritem. Po celkem pohodlném poločase 3:0 ale hosté duel zdramatizovali a podařilo se jim snížit až na konečných 3:2. Další body si ale outsider do tabulky skupiny A krajské B třídy nepřipsal, domácí jsou naopak jen o skóre za prvním Klikovem.

Novoveští fotbalisté se podruhé za sebou představili na domácím hřišti, kde přivítali v rámci dohrávaného prvního kola mužstvo z Olešnice, která se zatím krčí s pouhými 3 body na chvostu tabulky, ale její hra tomu vůbec neodpovídá a bude jen otázkou času, kdy hosté začnou stoupat tabulkou.

Už ve čtvrté minutě napřáhl za vápnem Novák a jeho prudkou střelu stačil ještě tečovat domácí Pech - 1:0. Poté byli domácí lepším týmem, hodně drželi balón na svých kopačkách a hosty do ničeho nepouštěli. Ve 20. minutě Vávra našel v uličce Procházku a ten polostřelou ještě s přispěním hostujícího obránce rozvlnil síť podruhé - 2:0. Aby toho nebylo pro hosty málo, tak ve 30. minutě Procházka vybídl ke gólové situaci Neumanna, ale ještě před ním nešťastně tečoval balón do vlastní sítě Horelica - 3:0. Potom už se poločas jen dohrával.

Druhé dějství bylo úplně opačné, než to první. Olešnice domácí začala přehrávat, což se jí vyplatilo v 51. minutě, kdy  se po autovém vhazování míč dostal před domácí branku, kde ho nekompromisně uklidil Horelica a částečně odčinil svoje počínání z prvního poločasu - 3:1.

Domácí znervózněli, vůbec se jim nedařila kombinace a hosté byli lepším týmem. Dokonce o 15 minut později hosté nastřelili břevno domácí branky, ale neměli v tomto zápase štěstí. Potom se hra přelévala z jedné strany na druhou, ale šance nepřicházely. Když se zdálo, že se utkání dohraje, přišla 88. minuta, domácí zbytečně faulovali a hosté zahrávali přímý kop ze strany. K němu se postavil Ondřej Husa a lahůdkovým centrem našel nehlídaného Brouska, který se hlavou nemýlil - 3:2. Hosté už neměli na vyrovnání dostatek času, a tak si tentokrát připsali výhru domácí.


TJ Nová Ves - Sokol Olešnice 3:2 (3:0)

Góly: 4. Pech, 20. Procházka, 30. Horelica (vlastní) - 51. Horelica, 88. Brousek.

Nová Ves: Bartizal - Pech, Vávra, Boháč, Novák - Graman, V. Brožka (46. Beneš ), Neumann ml.(65. Srbený), Holý - Procházka, Janeček. Trenér Miroslav Pekárek.

 
 
Napsal(a) TJ Nová Ves | Foto Miloslav Kusbach