Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ratibořským došly v desíti síly

 
středa, 23. srpna 2017, 07:52

Nového trenéra ratibořského týmu Milana Balíka čekaly v prvním utkání nové sezony velké starosti. Bez omluvy se nedostavili tři hráči základní sestavy, a protože se před utkáním omluvilo také několik nominovaných náhradníků, byli nuceni nastoupit ve Slavonicích pouze s deseti hráči.

Hodnocení utkání očima trenéra Ratibořských Hor Milana Balíka: „K prvnímu utkání nové sezóny I. B třídy ve Slavonicích jsme nastoupili pouze v deseti lidech díky nezodpovědnosti některých našich hráčů, kteří se k utkání nedostavili. První poločas jsme se spíše bránili, škoda je inkasované branky ve 22. minutě z přímého kopu, ten ale soupeř zahrál opravdu brilantně. Ve druhém poločase soupeř zvýšil svůj tlak, naši hráči ale i nadále bojovali a díky tomu se nám podařilo z brejku v 62. minutě vyrovnat na 1:1. Pak se nám ale zranil hráč Prokeš, který sice utkání musel dohrát z důvodu nemožnosti střídání, ale dohrávali jsme prakticky o devíti lidech. Soupeř pak brankami v 66. a 82. minutě strhl vítězství na svoji stranu. Musím pochválit všechny naše hráče za jejich obrovské nasazení, bojovnost a přístup ke hře. V dalším utkání nastoupíme na domácím hřišti v neděli 27. 8. v 17 hodin proti Dolnímu Bukovsku. Zveme na utkání všechny naše věrné fanoušky a věříme, že nás přijdou tak jako v minulé sezóně podpořit v hojném počtu.“

Sokol Slavonice - SK Ratibořské Hory 3:1 (1: 0)

Branky: 22. a 66. Balík, 82. Bártů - 62. Fišer. Rozhodčí: Šíma - Blažek, Havlík. ŽK: 2:3 (O. Balík, L. Balík, P. Mareš). Diváci: 90.

Sestava R. Hor: Krch - Janošík, O. Balík, Prokeš, Blovský - T. Hoffmann, Fišer, Kment, P. Mareš - L. Balík.

Napsal(a) SK Ratibořské Hory