Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. B třída

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Studená bojovala za kamaráda Soukala, se Slavonicemi dotahovala v závěru

středa, 9. listopadu 2022, 12:03ČlánkyI. B třída
 

Studená – V posledním domácím zápase podzimu I. B třídy, sk. D, přivítala Studená Slavonice. Díky skutečnosti, že Slavonice hrající celý podzim lépe venku než na domácím hřišti, byli ve Studené vzhledem k absencím svých klíčových hráčů v...

 

Ledenice si za deště vystřílely hokejovou výhru 7:3

pondělí, 3. října 2022, 10:27ČlánkyI. B třída
 

Kaplice - Jako již tradičně na podzim, utkání se hrálo za deště a s přibývajícím časem na více a více podmáčeném terénu.

 

B-tým Malše si připíše kontumační výhru...

úterý, 13. září 2022, 19:57ČlánkyI. B třída
 

Roudné - V totální frašku se proměnilo střetnutí roudenského B-týmu s tím trhosvinenským. Hosté dorazili se sedmi statečnými a všem na Doprastav stadionu zkazili jinak povedenou sobotu. Nedohrané střetnutí skončí kontumačním vítězstvím 3:0.

 

Přijeli jen v sedmi. Po dvaceti minutách byl konec!

neděle, 11. září 2022, 11:52ČlánkyI. B třída
 

Velkou ostudu si v sobotu uřízl fotbalový klub z Trhových Svinů. Oddíl, ve kterém A mužstvo hraje čerstvě v krajském přeboru, nedal pro utkání béčka v Roudném do kupy ani základní jedenáctku!

 

Divizní Soběslav odhlásila béčko z I. B třídy, černé mraky se drží nad Nemanicemi

sobota, 10. září 2022, 09:46ČlánkyI. A třídaI. B třída
 

Jihočeský kraj – Krajské soutěže mají od posledního zasedání STK na kraji o jednoho účastníka méně. Zástupci Spartaku Soběslav zaslali sdělení, že kvůli nedostatku hráčů odhlašují B-týmu mužů z I. B třídy.

 

Kapličtí v další přípravě zdolali Zlatou Korunu

neděle, 31. července 2022, 10:14ČlánkyI. A třídaI. B třída
 

Kaplice - K dalšímu přípravnému utkání si Kapličtí do domácího prostředí pozvali účastníka I. B třídy ze Zlaté Koruny. Čas dovolených se projevil na sestavách obou celků.

 

Vítězné béčko Roudného klopýtlo na jaře jen jednou. Postup ale brali konkurenti

čtvrtek, 30. června 2022, 21:33ČlánkyI. B třída
 

Roudné – S náskokem dvou bodů na druhý Kamenný Újezd a osmi bodů na třetí D. Dvořiště (oba celky nakonec postoupily) se na první příčce skupiny A I. B třídy umístila roudenská rezerva, postupové oslavy ale nevypukly. Jelikož A-tým Malše...

 
Reklama
Reklama