Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Sedlec připravil Strakonickým další zklamání. Nováčci se podělili o body

 
středa, 8. listopadu 2017, 12:08

Po čtyřech postupech za sebou vstupoval strakonický nováček do oblastní A třídy s nadějemi na útok do přeboru, ale v soutěži se mu zatím nedaří podle očekávání. Body ztrácí jak doma, tak venku a na víc než na umístění v polovině tabulky to nestačí. Z Křemelky si odvezl bod i předposlední Sedlec.

Sedlec přijel na Křemelku pouze s jedním náhradníkem, marodem T. Kučerou, který musel po Peškově brzkém zranění na hřiště již v 8. minutě. Přesto byl v úvodu aktivnější a již v 5.min. Koch po trestném kopu v ideální pozici netrefil míč. Ve 13. min. Špán vystrašil z dálky Reisera, ale ten nadvakrát kryl.

Pak se konečně začaly rozehřívat motory Junioru a přišly první šance na druhé straně. Ve 23.min. poslal zleva centr Čapek a  Baloušek zakončil do brankáře. Ve 23.min. Dohonyi z opačné strany hledal před brankou Bálka, který ve skluzu minul. Vzápětí neuspěl ani kanonýr Zušťák, který zblízka trefil pouze gólmana Čalouna, zaskakujícího z B-týmu.

Ve 33.min. unikl domácí obraně T. Kučera, ale na Reisera nevyzrál. Za tři minuty už ale hostující kanonýr potrestal po trestném kopu zmatky v obraně Junioru – 0:1. Vzápětí se dral do zakončení Zušťák a hostující Špán mu upíchl míč do vlastní sítě a určil tak poločasové skóre 1:1.

Ve druhé půli pokračoval Junior přes změny v sestavě ve mdlém výkonu a již v úvodu pelášil sám na branku Staněk, ale Reiser svůj tým opět podržel. V 61.min již ale nestačil po vysunutí Kučery na koncovku úplně volného Ambrože – 1:2. Domácí přikovali Sedlec k jeho brance, ale recept na překonání jeho obrany i díky mnoha nepřesnostem stále nenacházeli. Až v 81.min. se dostal k míči Cibulka a jeho centr se k překvapení všech snesl do šibenice – 2:2.

Hned za minutu si na kolmici naběhl Baloušek, obešel i gólmana, ovšem dostal se ze střeleckého úhlu a zpětnou přihrávkou již nikoho nenašel. Dvě minuty před koncem ještě Kostkův přímý kop líznul břevno, ale na rozdílovou branku již nedošlo. Junior tak uzavřel polovinu soutěže zbytečnou ztrátou dvou bodů.


FK Junior Strakonice - SK Sedlec 2:2 (1:1)

Branky: 40. vlastní Špán, 81. Cibulka - 38. T. Kučera, 61. Ambrož. Rozhodčí: Vychodil - Čmucha, Novotný. ŽK: 2:2. Diváci: 150.

Strakonice: V. Reiser – Cibulka, Ouška (79. Maršala), Gondek (46. M. Kostka), Čapek – Dohonyi, M. Šrámek, V. Šrámek (90. Máška), Bálek (46. T. Kostka) – Baloušek, Zušťák.

Sedlec: Čaloun - Martin Pešek (8. T. Kučera), Bláha, Koch, M. Kučera - Milan Pešek, Ambrož, Zíka, Chromý, Špán - Staněk.

 
 
Napsal(a) Rostislav Hrubý | Foto Jan Škrle