Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Dražice si zahrají v Milevsku až na jaře, počasí zařídilo odložení

 
pondělí, 14. listopadu 2016, 12:12

Počasí rozhodlo o tom, že poslední zápas Dražic, který měly sehrát v Milevsku, odehrají v úředním termínu až na jaře 2017. Místo mistrovského zápasu se tak Dražičtí sešli jen na fotbálek na odlehčovacím hřišti, odkud se pak přesunuli do místního kulturáku na důstojné zakončení podzimní části I. A třídy.

Kdo sledujete dění kolem dražického mužstva, ví, že první polovinu soutěže zvládlo na výbornou. Za celý podzim nepoznalo hořkost porážky a pouze Týnu nad Vltavou se podařilo obrat je o dva body při remíze 2:2. Všechna ostatní klání jeho hráči vyhráli a přezimují na vedoucí příčce s deseti bodovým náskokem na druhé Bernartice.

Zajímavá je i soutěž o nejlepšího střelce I. A třídy. První tři příčky patří právě dražickým borcům. Na čele je se šestnácti brankami Honza Kromka, druhá příčka patří Jirkovi Štecherovi s dvanácti a třetí příčku opanoval s osmi trefami Lukáš Stuchlík.

Bohužel právě on je asi jediný, kdo na jaře nevyběhne ve službách Dražic na fotbalové trávníky a nerozšíří tak ani počet vstřelených gólů. Studia jej odvanou na druhý konec světa a horko těžko nejspíš stihne samotný závěr soutěže. Všichni ale Lukášovi přejí hodně štěstí a studijní úspěch a budou se těšit až ho zas přivítají ve své fotbalové šatně!

Zimní období bude vypadat podobně jako ta předešlá. Nejprve se budou muži trenéra Miloše Veselého scházet jednou týdně v hale v Táboře. Tam se budou odehrávat líté boje s florbalovými hokejkami, na začátku roku vyrazí na Šumavu na běžky a pak už budou následovat náročnější tréninkové fáze při nabírání fyzičky při výbězích po okolí Dražic.

Jak už předtím napsáno, nikdo z hráčů se nechystá změnit dres a fanoušci můžou se těšit, že krásně rozehranou soutěž se Dražicím podaří dotáhnout až do samého konce a vybojovat tak hned po roce návrat zpět do kraje.

Napsal(a) Lubomír Kolář