Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. A třída

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Třebětice uspěly v souboji o čelo tabulky nad Meteorem Tábor

středa, 2. listopadu 2022, 15:11ČlánkyI. A třída
 

Třebětice - Nejdelší výlet sezóny si užili fotbalisté Meteoru ve 11. kole, kdy zavítali na hřiště Třebětic. V příjemném fotbalovém prostředí ovšem nedokázali vstřelit branku a po vyrovnaném průběhu prohráli 2:0.

 

Nemanice se na jedenáctý pokus dočkaly. Odneslo to Veselí

úterý, 1. listopadu 2022, 18:39ČlánkyI. A třída
 

Nemanice – V krajských soutěžích byly Nemanice jediným týmem, který doposud nebodoval. Hrůzostrašnou sérii ukončil klub z českobudějovického předměstí po více než dvou měsících v domácím střetnutí s předposlední Lokomotivou Veselí nad Lužnicí.

 

Hlavička Václava Hrušky zajistila Chýnovu tři body

pondělí, 31. října 2022, 20:06ČlánkyI. A třída
 

Chýnov – Utkání dvou celků bojujících o čelo tabulky I. A třídy přineslo vyrovnané, bojovné a pro diváky však málo pohledné sportovní klání. Obě mužstva, vědoma si kvalit soupeře, se snažila nepustit soupeře do jakékoliv vyložené šance.

 

Vysokou výhru malšanů s Kaplicí řídil omilostněný Kadlec

pondělí, 31. října 2022, 19:32ČlánkyI. A třída
 

Roudné – Poslední říjnovou sobotu se Kapličtí představili na hřišti Roudného. V domácí sestavě se již objevil Viktor Kadlec, který se po devadesáti minutách pasoval do role hráče zápasu.

 

Nová Ves přivezla bod z Dolního Dvořiště. Inkasovala gól z 50 metrů

úterý, 25. října 2022, 20:22ČlánkyI. A třída
 

Dolní Dvořiště – Nováček I. A třídy přivítal v 10. kole TJ Novou Ves. Domácí tým zatím proplouvá vyšší soutěží v horní polovině tabulky, Novoveští dohání domácí ztráty importem zvenku. Platilo i u hranic s Rakouskem. Zajímavý duel bohatý na...

 

Meteor rozhodl derby s Chýnovem v nastavení

úterý, 25. října 2022, 19:45ČlánkyI. A třída
 

Tábor – I. A třída měla v 11. kole na programu velice pikantní duel mezi Meteorem Tábor a Chýnovem. Táboráci se po dvou porážkách v řadě propadli až na 4. příčku, a tak byla vidět veliká touha s neoblíbeným soupeřem bodovat naplno. Utkání mělo...

 

Hráči Kaplice si znovu s chutí zastříleli a poskočili na páté místo

pondělí, 24. října 2022, 17:27ČlánkyI. A třída
 

Kaplice - Po vysoké výhře v Netolicích chtěli Kapličtí uspět před vlastními fanoušky v utkání proti nováčkovi z „Kameňáku“. Za krásného podzimního počasí zavítala na stadion velice pěkná divácká návštěva.

 

Veselí nezvládlo důležitý domácí souboj s týmem Čtyř Dvorů

pondělí, 24. října 2022, 16:58ČlánkyI. A třída
 

Veselí nad Lužnicí - Od souboje sousedů ze spodních pater tabulky se očekával vyrovnaný a tuhý boj. Ve skutečnosti se ale ve Veselí odehrával zápas plně v režii hostujícího týmu.

 

Lídr soutěže nakonec na domácí nevyzrál. Lišov přehrál Meteor Tábor 3:1

úterý, 18. října 2022, 16:34ČlánkyI. A třída
 

Lišov - Meteor i přes domácí porážku s českobudějovickou Lokomotivou zůstal v průběžném vedení skupiny a od začátku zápasu měl snahu výpadek bodů dohnat. Domácí si naopak po sedmibodové „šňůrce“ oprávněně brousili zuby i na lídra. Trochu k tomu...

 
Reklama
Reklama