Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. A třída

Light-Tec s.r.o.

osvětlení hřišť a stadionů moderními LED světly s nižší spotřebou a vyšší svítivostí

 

Půlmistr ze Strunkovic zaskočil favority a pilně trénuje na soustředění

pátek, 1. března 2024, 20:06ČlánkyI. A třída
 

Soběšice – Vedoucí tým I. A třídy, skupiny A, TJ Blaník Strunkovice nad Blanicí držící devítibodový náskok před nováčkem Zlatou Korunou, ale neponechává nic náhodě a již několikátý týden tvrdě trénuje. V přípravě sehrál s předními celky krajského...

 

Vimperk udolal v přípravném derby Vacov

úterý, 27. února 2024, 12:52ČlánkyI. A třída
 

Prachatice – Vimperští po týdenním náročném začátku přípravy na jaro si na prachatickou umělku pozvali celek Vacova, hrající I. B třídy. Pro oba to bylo první utkání po dlouhé pauze a oba do něho šli z těžké fáze nabírání sil pro jarní část soutěže.

 

Kaplice v závěru smazala náskok Čtyřdvorských

pondělí, 26. února 2024, 15:24ČlánkyI. A třída
 

Hluboká nad Vltavou – V dalším přípravném střetnutí se Kapličtí představili na hlubocké umělce, kde sehráli duel se Čtyřmi Dvory.

 

Smutek u Malého jezu. Zemřel letitý kapitán a klubová legenda František Nedbal

středa, 21. února 2024, 18:43ČlánkyHistorieI. A třída
 

České Budějovice – V pondělí 19. února 2024 zemřel po krátké nemoci František Nedbal. Legendárnímu hráči, který byl u nejúspěšnější éry českobudějovického klubu pod někdejším názvem TJ Koh-i-noor, bylo 83 let.

 

Vimperk pokračuje v omlazování. Zapracovává další odchovance

středa, 21. února 2024, 13:18ČlánkyI. A třída
 

Vimperk – Je druhá polovina února a začíná příprava týmů na jarní část fotbalové sezóny 2023/2024. Při této příležitosti jsme se zeptali trenéra vimperského Šumavanu Lukáše Sýse, s čím půjde do jarní fáze v I. A třídě a jak se v zimě připravují.

 

Oslabený Rudolfov třikrát dorovnával náskok Kaplice, počtvrté už to nestihl

neděle, 18. února 2024, 20:36ČlánkyKrajský přeborI. A třída
 

České Budějovice – V dalším přípravném utkání se Kapličtí v neděli dopoledne představili opět na Složišti a poměřili své síly s krajským Rudolfovem. Domácí trenér Nárovec měl k dispozici při několika absencích poněkud úzký kádr. Naproti tomu...

 

V přátelském derby se Č. Krumlov rozešel bezgólovou remízou s Kaplicí

neděle, 11. února 2024, 13:12ČlánkyDivize AI. A třída
 

České Budějovice – Tradiční okresní rivalové si dali dostaveníčko na umělé trávě v tréninkovém centru českobudějovického Dynama. Favoritem byl divizní Český Krumlov. Pro hráče Slavoje se jednalo o druhý přípravný duel, když v tom prvním zdolali...

 
Reklama

Reklamní sdělení

Reklama