Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Máme na čem stavět, ale ještě nás čeká spousta práce, uvedl po Příbrami trenér Nádvorník

 
neděle, 2. července 2017, 20:32

Na táborské Svépomoci se v sobotu odehrál zajímavý přípravný zápas mezi Táborskem a exligovou Příbramí. Před zraky exmajitele Táborska Jiřího Smrže a majitele Příbrami Jaroslav Starky se zrodilo vítězství Středočechů 1:0. Na letní duel, který měl slušné tempo, se přišly podívat asi dvě stovky diváků.

Jedinou branku vstřelil zkraje střetnutí Sivrić, který využil chyby v defenzivě Táborska. Krátce předtím mohli skórovat domácí, ale na střílený centr před brankou útočící hráč těsně nedosáhl. Příbram nastřelila ve druhém poločase tyč. Táborko řadu svých nadějných útočných akcí nedotáhlo do úspěšného konce.

Oba trenéři – Roman Nádvorník i Josef Csaplár – poslali na hřiště řadu mladých hráčů, i když na straně Příbrami se představili dva matadoři – 37letý Rudolf Skácel a 33letý Peter Grajciar. Sestava Táborska měla průměrný věk 20 let, přičemž nejstarším v jeho dresu byl stoper Michal Hell, kterému je 26 let. Zkušenější hráči Táborska měli volno.

Na Táborsko čeká v další přípravě zkouška ohněm – v úterý 4. 7. se od 10.15 hod. se utká v tréninkovém centru na pražském Strahově se Spartou.

Hodnocení trenéra FCT Romana Nádvorníka: „Máme v přípravě dvacet hráčů plus dva gólmany. Musíme zátěž rozložit na všechny. Teď to vyšlo tak, že doma proti Příbrami nastoupili hlavně mladí a na Spartě nastoupí ti zkušenější. Jsem s výkonem mladých spokojen, byly tam velice zajímavé individuální výkony. Celkově náš projev nebyl špatný. Někteří mí hráči hrají takové zápasy poprvé v životě. Bohužel jsme prohráli, a to po individuální chybě Máchy. Je to škoda, remíza by utkání slušela více. Máme na čem stavět, ale ještě nás čeká spousta práce.“

FC MAS Táborsko – 1.FK Příbram 0:1 (0:1)

Branka: 9. Sivrič.

Táborsko: Zadražil – Peterka, Mácha, Hell (46. Zavadil), Klusák (46. Souček) – Kopřiva – Vozihnoj, Novák (46. Antwi), Mysliveček (70. Musiol), Veselý (60. Jakab) – Puškarić (46. Kostka).

Příbram: Boháč – Ježdík, Kvída, Holý, Skácel – Matoušek, Mpofu, Květ, Januška, Sivrič – Jandera. 2. poločas: Kočí – Hron, Tregler, Vávra, Rataj – Scheuchuk, Kilián, Ric, Sibanda – Grajciar – Ncube.

Napsal(a) Luboš Dvořák/FCT | Foto Jan Škrle