Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko přivítá ve středu Ústí

 
úterý, 18. dubna 2017, 13:05

Po velkopáteční prohře ve Znojmě přivítá ve středu 19. dubna jihočeský celek FC MAS Táborsko ve Fortuna národní lize mužstvo Ústí nad Labem. Utkání začne v 17 hodin na stadionu Soukeník.

Trenér Táborska Roman Nádvorník má před zápasem jasno. „Je to domácí zápas. My chceme napravit minulé domácí utkání, kdy jsme pouze remizovali 1:1. Divákům chceme předvést kvalitní fotbal a znovu vyhrát,“ uvedl Roman Nádvorník.

Ve středu půjde o konfrontaci osmého týmu s desátým, které dělí jen dva body. Táborsko jich má 28 a bude mít snahu dostat se přes hranici třiceti. „Je to tak, plánujeme mít po Ústí přes třicet bodů. Věřím, že zápas zvládneme a že Ústí přehrajeme. Doufám také, že diváci přijdou i ve všední den, že nás povzbudí a my je za chladného dubnového počasí zahřejeme naším fotbalem,“ uvedl trenér Jihočechů. Nicméně poukázal na to, že Ústí, které hraje ve stejném rozestavení jako Táborsko, mělo ze začátku jara těžký los. „Nevedlo si špatně. Bodovalo s Vlašimí, Budějovicemi, Třincem.“

Domácí celek se musí obejít bez vykartovaného a klíčového záložníka Adnana Džafiće. „Máme dvě, tři varianty, jak ho nahradit. Uvidíme, pro kterou se rozhodneme,“ podotkl s úsměvem Roman Nádvorník.  Loni na podzim se oba týmy rozešly smírně po bezgólové remíze 0:0. Středeční duel bude řídit trio rozhodčích: Matějček, Dobrovolný, Podaný. 

Napsal(a) Luboš Dvořák/FCT | Foto Jan Škrle