Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko po dobrém výkonu prohrálo s Boleslaví o dvě branky

 
neděle, 12. února 2017, 09:37

FC MAS Táborsko v sobotu velmi dobře zvládl přípravný zápas s prvoligovou Mladou Boleslavi, která si ji ho pozvala jako posledního soupeře před startem ePojisteni.cz ligy.

Hosté byli v první půli o něco aktivnějším mužstvem, několikrát se pěknými dlouhými míči dostalo za obranu Středočechů a měli i šance, třeba Džafic se dostal do dvou slušných pozic - nohou i hlavou, ale ani jednou bohužel síť nerozvlnil. Za domácí si ve 31. minutě Přikryl zpracoval uvnitř šestnáctky dlouhý pas a slibnou akci zakončil nedůrazně do brankářovy náruče. První poločas skončil bez branek, Táborsko perfektně plnilo taktiku a Boleslavi se plně vyrovnalo.

Tým z města aut se dostal „do sedla“ po poměrně laciném gólu, který zařídil „komunikační šum“ v obraně a domácí Magera jednoduše doklepl míč do brány. Na 2:0 zvýšil po hodině hry Pauschek střelou po otočce, která se otřela o pravou tyč Tomovy branky. V této fázi byla Boleslav lepším týmem, ale Táborsko se stále snažilo o kontaktní gól. Blízko k němu byl v 80. minutě Kučera, který hlavičkoval ve stoprocentní příležitosti vedle - Džafičův centr měl skončit v bráně.

Táborsko pokračuje v přípravě a teď ho čekají další dva pražští soupeři. Ve středu 15. února v 11 hod. Slavoj Vyšehrad a v sobotu 18. února Viktoria Žižkov (čas a místo klub upřesní). Obě utkání se odehrají na hřištích soupeřů.

Hodnocení trenéra FCT Romana Nádvorníka: „Čekal nás velice kvalitní soupeř, bylo vidět, že v týmu má plno reprezentantů a hráčů, kteří mají obrovské zkušenosti. První poločas jsme zvládli velice dobře, soupeře jsme pustili jen do jedné šance, sami jsme také jednu měli. První půle, to byla spíše taková taktická bitva. Měli jsme dobrou přechodovou fázi, povedlo se nám z brejkových situací dostat se do šance, vytvářet si standardní situace, rohy, kterých jsme kopali v prvním poločase poměrně hodně. Ve druhém poločase soupeř vystřídal, vyměnil půlku mančaftu, my jsme hráli ve stejné sestavě. Po nedorozumění brankáře Tomy s Navrátilem jsme dostali hloupý gól, kterým se soupeř dostal do hry. Pak byl úsek asi dvaceti minut, kdy nás Boleslav přehrávala, byla lepší, ale ve druhé části druhého poločasu jsme zápas opět srovnali. Je škoda, že se nám nepodařilo dát branku, ale tento zápas nám měl ukázat slabiny, které máme. Ty se nám odhalily a my máme na čem do prvního mistrovského zápasu pracovat.“

FK Mladá Boleslav - FC MAS Táborsko 2:0 (0:0)

Branky: 53. Magera, 59. Pauschek. Rozhodčí: Houdek - Blažej, Koval. Diváků: 150.

Ml. Boleslav: Budinský - Pauschek (61. Jánoš), Da Silva, Stronati (61. Čmovš), Keresteš (46. Fleišman) - Matějovský (61. Mareš), Takács - Vukadinovič (61. Fabián), Valenta (46. Magera), Přikryl - Chramosta (10. Nečas).

Táborsko: Toma - Landovský (69. Zavadil), Navrátil, Toml, Klusák - Kalvach - Džafič, Javorek, Nešický (78. Kučera), Ciku - Musiol (69. Mrázek).

Napsal(a) Luboš Dvořák/FCT | Foto Daniel Pekař