Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

SOUTĚŽ: Dynamo hraje poslední podzimní zápas. V sobotu přijede Vlašim

 
čtvrtek, 23. listopadu 2017, 14:00

Fotbalisty SK Dynamo České Budějovice čeká poslední podzimní utkání Fortuna národní ligy. V sobotu se od 16:15 před kamerami ČT Sport utkají s FC Sellier & Bellot Vlašim. Díky soutěži s Jihočeským fotbalem půjde na utkání 20 fanoušků zdarma!

Vlašim je v aktuálním ročníku prozatím na 9. místě a má 20 bodů za šest výher a dvě remízy. Z 20 zápasů Vlašim prohrála sedm utkání. Fotbalisté SK Dynamo České Budějovice mají o osm bodů více a atakují čelo soutěže. Nyní jsou na třetím místě a na první SFC Opava ztrácí tři body. Druhý je aktuálně Třinec, na který mají Jihočeši manko dvou bodů.

Předpokládané sestavy: 
Dynamo: Staněk – Řezáč, Novák, Kladrubský, Pouček – Wermke, Čavoš, Javorek, Pešek – Mashike, Táborský. 
Vlašim: Nguyen – Wiesner, Piško, Štochl, Tusjak – Plachý, Mara, Skopec, Vodháněl – Hadaščok, Vyhnal. 

Soutěž o vstupenky

Díky soutěži s Jihočeským fotbalem může deset čtenářů vyhrát celkem 20 vstupenek! Každý tedy dostane dva lupeny. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do páteční 20. hodiny následující otázku a čekat na slosování, které zveřejníme v článku. Lístky si mohou výherci vyzvednout na informačním centru u hlavní brány (ul. Emila Pittera) stadionu Střeleckého ostrova dvě hodiny před začátkem zápasu a musí se prokázat občanským průkazem. 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA! Výherci: Klára Rychlá, Karel Badura, Lukáš Eibl

Napsal Michal Heřman | Foto Jan Luxík | Zdroj s využitím skcb.cz