Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Po reprezentační pauze hostí Táborsko Třinec

 
pátek, 13. října 2017, 10:50

Dvacetibodový Třinec přijede v sobotu 14. října do Tábora v rámci 11. kola Fortuna národní ligy. Desetibodový FC MAS Táborsko má před sebou velkou výzvu – zabojovat o třetí domácí vítězství nad severomoravským týmem, který je „v laufu“.

Uvědomuje si to i trenér FCT Roman Nádvorník. „Čeká nás obrovsky těžký zápas. Soupeři se daří, v tabulce je na třetím místě,“ poznamenal trenér Jihočechů.

Třinec má fyzicky vyspělé mužstvo s agresivním stylem. Výška pěti hráčů se pohybuje kolem 190 centimetrů, což je nebezpečné při útočných standardkách. „My se ale chceme o vítězství poprat. Třinec hraje systém na tři obránce a prakticky na pět útočníků. Bude to proti němu složité,“ míní Roman Nádvorník.

Jeho tým teď čekají tři náročná utkání: doma s Třincem, venku ve Vlašimi a doma derby s Dynamem. „Jsou to týmy z horní poloviny tabulky. My se na ně musíme vytáhnout, dát do hry srdce a uhrát nějaké body. Určitě mohu divákům slíbit, že Třinci nedáme nic zadarmo, že chceme získat tři body, ale respektujeme sílu soupeře. Třinec přijíždí jako favorit,“ sdělil trenér FCT.

Zápas na stadionu Kvapilova začne už v 15.30 hodin. Odřídí ho rozhodčí Slabý – Melichar, Vágner.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Jan Škrle