Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Cenu nejlepšího hráče Táborska získal Aleš Nešický

 
středa, 25. ledna 2017, 11:18

V pátek 20. ledna 2017 se v hotelu Palcát v Táboře konal 7. Reprezentační ples klubu FC MAS Táborsko. Jako vždy se vyhlašování nejlepších hráčů jednotlivých kategorií účastní hráči, trenéři, rodiče, přátelé klubu, sponzoři a političtí zástupci. Stejně jako tomu bylo již tři roky předtím, tak i letos se moderování ujala dvojice Jakub Kohák a Luboš Dvořák, kteří postupně na jeviště zvali nejen oceněné hráče, ale také předávající a provázeli celým plesem.

V rámci plesu se představila kapela Big Papa, předtančení se ujal radní města Tábora pan Tibor Stano se svou taneční školou Atak, dále hosté mohli shlédnout módní přehlídku studia Nobless, překvapením byly zpěváci národního divadla a po půlnoci kapelu Big Papa vystřídala kapela Circus Problém. Ples patřil nejen oceněným, ale měl také charitativní nádech, neboť se dražily fotbalové dresy. Jednalo se o dresy dvou „srbských raket“ bratří Vukadinovićů a dres A týmu FC MAS Táborska. Všechny dresy se vydražily v celkové hodně 72 tisíc korun a  peníze poputují na fond talentované mládeže klubu.

Výherci jednotlivých kategorií přijímali ocenění z rukou magistra Tibora Stana, radního města Tábora Miroslava Jelena, zástupce společnosti Kovosvit MAS – machine your future, Josefa Mrázka, zástupce partnera ASTON – služby v ekologii, emeritního senátora magistra Pavla Eyberta, předsedy pravidlové komise FAČR Jiřího Kureše, výkonného ředitele klubu inženýra Tomáše Samce, trenéra A týmu Romana Nádvorníka, emeritního starostu města Tábora inženýra Františka Dědiče a krajského radního Petra Nováka.

Vítězové jednotlivých kategorií:

U7 – Tomáš Květoň

U8 – Jindřich Rozsypal

U9 – Robin Porubský

U10 – Jan Volek

U11 – Václav Stropek

U12 – Jakub Mejta

U13 – Adam Janura

U14 – Petr Přibyl

U15 – Michal Mischnik

U16 – Kevin Strejček

U17 – Matěj Říha

U19 – Filip Vysušil

Cena Petra Kreuzera pro mimořádný talent – Viktor Zeman

Cena Václava Švece pro mimořádný talent do 21 let – Vojtěch Kostka

A tým – Aleš Nešický

 

O to, že o ples FC MAS Táborska je zájem, svědčí také nejvyšší návštěvnost ze všech sedmi ročníků. Věříme, že se opět v lednu 2018 tato návštěva o něco zvýší a setkáme se již při 8. Reprezentačním plese klubu FC MAS Táborsko.

Napsal(a) Kateřina Betáková/FCT | Foto Daniel Pekař