Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Pod znojemskými světly se Táborsko popere o body

 
sobota, 23. září 2017, 10:50

Až v neděli 24. září pozdě večer sehraje A tým FC MAS Táborsko deváté mistrovské utkání FNL. Pojede na jižní Moravu na hřiště 1. SC Znojmo. Utkání začne až v 19.30 hod. Střetnutí se tedy odehraje pod umělým osvětlením.

Trenér Jihočechů Roman Nádvorník před duelem použil častou větu o „obrovsky těžkém utkání,“ ale tentokráte má opodstatnění. „Znojmo třikrát na sebou vyhrálo, má formu, vzdorovalo v poháru Spartě,“ uvedl Roman Nádvorník a hned přispěchal s tím, že i jeho tým si v posledních kolech vedl velmi dobře: dvakrát vyhrál a jednou remizoval. „Víme, že Znojmo doma chce zvítězit, ale my na něho budeme dobře připraveni a naším cílem je bodovat,“ vyjevil záměry Táborska jeho trenér.

Zápas pod luxy je jiný než za denního světla, má jinou atmosféru i prostorovou orientaci. „Věřím, že utkání zvládneme,“ podotkl Roman Nádvorník, který by si přál, aby svou formu znovu potvrdil Zbyněk Musiol, druhý nejlepší střelec soutěže. „V útoku se prosazuje, navíc pomáhá týmu tím, že toho hodně odpracuje a také dává důležité góly,“ pochválil svého svěřence trenér FCT.

Nedělní utkání fotbalová asociace svěřila rozhodčím Dubravskému – Dreslerovi a Lakomému.

Napsal(a) Luboš Dvořák/FCT | Foto Jan Škrle