Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Setkání zaměstnanců FC MAS Táborsko

 
pondělí, 19. prosince 2016, 17:51

FC MAS Táborsko opět po roce zorganizoval setkání pracovníků FCT, jehož se účastnili akcionáři klubu, trenéři s realizačními týmy jednotlivých kategorií a další sportovní přátelé, kteří se aktivně podílí na chodu a podpoře klubu. Vedení klubu společně s trenéry zhodnotili téměř uplynulý rok 2016 a představili určité změny a nové cíle do dalšího roku.

Úvodního slova se ujal tradičně většinový vlastník klubu Jiří Smrž, který shrnul fotbalovou sezonu 2016 od nejmladších kategorií přes dorost, mládež, rezervu Táborska a A-tým. Jiří Smrž letos působí ve fotbale již 25 let. Na jeho počest mu výkonný ředitel společně s Josefem Vrzalem, bývalým sekretářem FK Spartaku MAS a FK Tábor, předali obraz, který vystihuje důležité fotbalové okamžiky Táborska.

S A-týmem přišla otázka ohledně změn v mužstvu, které se po podzimu týkají nejen realizačního týmu. Petr Frňka jako hlavní trenér skončil a nahradil ho Roman Nádvorník, který téměř po třech letech převezme kádr „áčka“. Změny se plánují i v samotném týmu, klub už opustil Jakub Fulnek a změna se plánuje i v základu týmu. Roman Nádvorník na jaro chystá postavit lehce obměněný tým. Co se týká již bývalého trenéra Petra Frňky, tak vedení by si přálo, aby nadále působil v klubu. Po skončení sezony mu byla nabídnuta pozice sportovního ředitele, která v klubu doposud chyběla.

Vedoucí SpSM Josef Holub a SCM Zbyněk Jaroš zhodnotili celý rok 2016, kdy se pozastavili nad úspěchy jednotlivých kategorií a konkrétních hráčů. Výkonný ředitel klubu Tomáš Samec pak shrnul jednotlivé úseky v klubu. Přiblížil ekonomickou stránku klubu a pozastavil se nad dalšími změnami, které klub v nadcházejícím roce 2017 plánuje. Největší úkoly a cíle klubu směřují samozřejmě k novému stadionu, jehož výstavba úspěšně pokračuje.

Napsal(a) Tomáš Kukučka