Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

FOTO: Dynamovci vyměnili kopačky za brusle. Staří porazili mladé

 
čtvrtek, 24. listopadu 2016, 15:51

Konec fotbalového podzimu si fotbalisté českobudějovického Dynama zpříjemnili ve středu dopoledne v hlubocké Kuki aréně hokejovým zápasem staří vs. mladí. V zápase bohatém na góly vyhráli ti zkušenější těsně 8:7.

Vítězství starších ročníků zařídili Vozábal třemi góly, Táborský s Kladrubským po dvou a „ostaršený“ Čermák, mladším nepomohly ani dva hattricky Kaduly a Čavoše, jednou se trefil Vaněk. V dodatečných samostatných nájezdech znovu kralovali „staří“, jejichž výhru 3:0 obstarali Táborský, Čermák a Kladrubský.

Mužstvu starých vypomáhali i trenéři Horejš a Lerch, masér Rotbauer. V poli si zahrál brankář Křížek, nechyběli stopeři Šourek s Novákem a teprve 23letý Slovák Čermák, který je o týden mladší než Pešek. V týmu mladých si mimo střelců gólů zahráli Funda, Pešek, Bederka, Havel, který hostoval v divizním Roudném, Hajdušek a Švantner.

Černobílí skončili ve FNL jen o skóre čtvrtí. Z vydařeného podzimu přinášíme zajímavé statistiky. V šestnácti zápasech nasbírali 31 bodů. Ani minutu nechyběla dvojice Zdeněk Křížek – Jiří Funda.

PODZIMNÍ ČÍSLA SK DYNAMO ČB

Vstřelené góly (celkem 22):
6 - Ivo Táborský, Richard Kalod
4 - Jindřich Kadula
2 - Petr Benát, Roman Wermke
1 - Jakub Pešek, Michal Klesa

Odehrané zápasy (celkem 18 hráčů):
16 - Petr Benát, Jakub Pešek, Roman Wermke, Patrik Čavoš, Jiří Funda, Zdeněk Křížek
15 - Richard Kalod, Michal Klesa, Ondřej Šourek, Adrián Čermák, Pavel Novák, Jindřich Kadula, Ivo Táborský, 6 - Jiří Bederka, 4 - Jiří Kladrubský, 3 - Jan Hála, 2 - Filip Vaněk, 1 - Michal Řezáč

Odehrané minuty (celkem 1440 minut):
1440 - Jiří Funda, Zdeněk Křížek, 1350 - Ondřej Šourek, Pavel Novák, 1341 - Patrik Čavoš, 1340 - Michal Klesa, 1329 - Adrián Čermák, 1287 - Ivo Táborský, 1284 - Richard Kalod, 1140 - Petr Benát, 943 - Roman Wermke, 684 - Jakub Pešek, 486 - Jindřich Kadula, 191 - Jiří Bederka, 163 - Jiří Kladrubský, 41 - Jan Hála, 14 - Filip Vaněk, 7 - Michal Řezáč

Žluté karty (24):
4 – Ivo Táborský, Adrián Čermák
3 – Richard Kalod, Jiří Funda
2 – Jakub Pešek, Michal Klesa, Ondřej Šourek
1 - Jindřich Kadula, Zdeněk Křížek, Roman Wermke, Patrik Čavoš

Červené karty (1):
1 – Michal Klesa

Vychytané nuly brankářů (celá soutěž):
8 - Zdeněk Křížek (SK Dynamo), Petr Vašek (Ostrava)
7 - Miloš Buchta (Olomouc)
6 - Marián Tvrdoň (Ústí)
5 - Filip Nguyen (Vlašim), Vilém Fendrich (Opava)
4 - Milan Knobloch (Pardubice), Miroslav Samoel (Varnsdorf)

Napsal(a) Michal Průcha | Foto Jan Škrle