Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

FNL

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Mládež Táborska bude i v tomto roce hrát pod hlavičkou Sportovního centra mládeže

úterý, 16. února 2021, 22:25ČlánkyMládežFNL
 

Táborsko - Zapsaný spolek FC Táborsko obhájil i pro tento rok statut Sportovního centra mládeže v licenčním řízení, které vyhlašuje FAČR. Více informací o průběhu řízení nám přiblížil vedoucí trenér SCM Kamil Tobiáš.

 

V přípravném utkání Táborsko porazilo Varnsdorf

pondělí, 15. února 2021, 17:53ČlánkyFNL
 

Praha – V dalším přípravném zimním utkání A tým FC MAS Táborsko o víkendu v Praze-Satalicích zdolal druholigový Varnsdorf 2:1.

 

Cennou výhru nad Jihlavou zařídil Pinc

středa, 10. února 2021, 11:41ČlánkyFNL
 

Jihlava – Byl to sice jen přípravný zápas, ale i tak se výhra A týmu FC MAS Táborsko nad Vysočinou Jihlava cení. Jediný gól zařídil v 57. minutě pohotovým zakončením na malém vápně Pinc po akci Tolna a Čapka.

 

Kristaps Liepa: Cítím se velmi motivovaný a šťastný, že se mohu stát součástí týmu FC MAS Táborsko

pátek, 5. února 2021, 13:02ČlánkyFNL
 

Táborsko – V polovině března mu bude 23 let. Lotyšský střední záložník Kristaps Liepa přichází do FC MAS Táborsko na hostování z klubu FC Valmiera. Rodák z Rigy by měl být velmi zajímavou posilou. Více podrobností přináší následující rozhovor.

 

Novic Dušan Pinc: Očekává se, že budu hlavně střílet a připravovat góly

úterý, 2. února 2021, 14:18ČlánkyRozhovoryFNL
 

Táborsko – Na hostování z Viktorie Plzeň přichází do FC MAS Táborsko vytáhlý útočník Dušan Pinc, který pochází z jihočeské Blatné. Ofenzivní mladík (22 let) má na svém kontě 13 prvoligových startů.

 

Táborsko nestačilo na mladíky Slavie

neděle, 31. ledna 2021, 12:49ČlánkyFNL
 

Praha – Další přípravné střetnutí sehráli Táborští na umělém trávníku v Xaverově proti třetiligové rezervě Slavie Praha. Novic Dušan Pinc (22), přicházející na hostování z Plzně, se na hrotu neprosadil.

 

Posila Táborska Roman Holiš: Z trenéra Brožka jsem od začátku cítil důvěru

čtvrtek, 28. ledna 2021, 14:54ČlánkyFNL
 

Táborsko – Střední obránce či defenzivní záložník Roman Holiš, odchovanec Baníku Ostrava, přichází jako zimní posila do FC MAS Táborsko. Jedná se o 22letého levonohého fotbalistu, jehož kariéra byla dosud spjata se severní Moravou. Více prozradí...

 

Táborsko děkuje klubovým legendám Martinu Kučerovi a Zbyňku Musiolovi za dlouholetou práci pro klub

pondělí, 18. ledna 2021, 12:17ČlánkyFNL
 

Táborsko – Martin Kučera a Zbyněk Musiol byli dlouhá léta neodmyslitelně spjati s prvním týmem FCT. Na jaře už je na hřišti v Kvapilově ulici neuvidíme. Tuto informaci oficiálně potvrdil ředitel Josef Holub.

 

FC MAS Táborsko ukončil první blok přípravy

pondělí, 18. ledna 2021, 11:40ČlánkyFNL
 

Táborsko – A tým FC MAS Táborsko se aktivně připravuje na jarní část FNL. Tým má za sebou první blok zimní přípravy. Ten byl charakterizován selekcí a výběrem testovaných hráčů. Tým odehrál tři zápasy v Tipsport lize pokaždé jiném složení, ale...

 

Ve třetím utkání Tipsport ligy Táborsko remizovalo s Hradcem Králové 1:1

čtvrtek, 14. ledna 2021, 11:27ČlánkyFNL
 

Praha – V závěrečném střetnutí zimního turnaje (se Spartou B 1:3 a s Duklou 3:3) narazili Táborští na hradecké votroky, kteří do svého prvního zápasu v Horních Počernicích nastoupili s mladíky a hráči na testech. Podzimní lídr druhé nejvyšší...

 
Reklama