Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Sumář divize: Konec dobrý, všechno dobré

 
čtvrtek, 22. června 2017, 09:46

V páteční předehrávce v Č. Krumlově došlo ke kýžené remíze, která znamenala udržení domácího Slavoje a Jankova. Rokycanům nepomohl k udržení ani čtyřgólový obrat ve druhé půli s Čížovou. Roudné v bezstarostném utkání přenechalo body sestupujícímu Ostrovu. Z Jihočechů nikdo nesestoupil, naopak do třetí ligy postoupila Čížová. Z tohoto pohledu můžeme hodnotit sezonu jako povedenou. Nováčkem příštího ročníku divize A je poprvé Soběslav.

VÝSLEDKY JIHOČECHŮ VE 30. KOLE DIVIZE A

FC Rokycany – Sokol Čížová 5:2 (1:2)

Góly: 15. a 70. Černý, 46. a 81. Vileta, 84. Končal – 9. Chytrý, 46. Nečas. Rozhodčí: Kyncl – Klupák, Krupka. Delegát: Vrzal. ŽK: 2:2 (Procházka, Vaščák – Novák, Kratochvíl). Diváků: 251.

Čížová: Kratochvíl – Janoch, Novák, Rozhoň (46. Pohnán), Held – Polodna, Dvořák, Kočí, Nečas (84. Satrapa) – Chytrý, Janda. Trenér Zdeněk Staroba.

Nejlepší hráči: nikdo

Zdeněk Staroba, trenér Čížové: „Tenhle poslední zápas sezony se mi hodnotí dost těžko. Měli jsme za sebou náročný program a únava si zřejmě ve druhém poločase vybrala svoji daň.“

 


FK Slavoj Č. Krumlov – SK Jankov 0:0, penalty 4:5

Rozhodčí: Šob - Novotný, Novák. Delegát: Zeman. Bez karet. Diváků: 271.

Č. Krumlov: Trnka - Švec, Kabele, Dudák, Mravec (46. Svoboda) - Wagner (72. Hofmann), Novák (46. Persán), Tůma, Babka - Klivanda (84. Neckář), Beránek. Trenér Václav Domin.

Jankov: Pavelec - Fajtl (62. Mužík), Kroneisl, Popelka, Zajíc - Bürger, Maršán (87. Cimerhanzl), Voráček (56. Kollár), Beránek (85. Lošek) - Sedlic (77. Rytíř), Šebelka. Trenér Ivo Čech.

Nejlepší hráči: nikdo – nikdo

Václav Domin, trenér Č. Krumlova: „Bylo to remízové utkání, každý se bál udělat chybu, protože oběma týmům chyběl bod k záchraně. Možná to bylo pro diváky nezáživné, ale pro nás to je po té nelehké sezoně úspěch. Pronásledovala nás zranění, přišlo hodně mladých hráčů a po devátém kole už nám nikdo nevěřil. V zimě se nám uzdravili Dudák, Klivanda, Beránek, mladí nasbírali zkušenosti a všem mužstvům jsme byli vyrovnaným soupeřem. Klobouk dolů před klukama, kteří to nevzdali. Za to jim moc děkuju. Myslím si, že do příští sezony máme velkou perspektivu.“

Ivo Čech, trenér Jankova: „Chtěli jsme uhrát bod, abychom měli jistotu záchrany. To se nám povedlo a jsme samozřejmě šťastní. Myslím si, že za jaro si to kluci zasloužili. Odpracovali to. Mužstev, která bojovala o záchranu, bylo víc, a já jsem hrozně rád, že se nám tu jarní jízdu povedlo zaslouženě dotáhnout do konce.“

 


Malše Roudné – FK Ostrov 1:3 (1:1)

Góly: 17. Markytán – 6. a 71. Nýber, 56. Kobera. Rozhodčí: Hůlka – Vojtěch, Svoboda. Delegát: Sádovský. ŽK: 2:1 (Turek, Průcha – Tolar). Diváků: 100.

Roudné: Konečný – Kössl (74. Tibitanzl), Turek, Průcha – Růžička, Vogl, O. Otepka (86. Kořínek), Vávra, Samek (62. Budín) – Píša (74. Zíka), Markytán. Trenér Rudolf Otepka.

Nejlepší hráči: nikdo

Rudolf Otepka, trenér Roudného: „Přijel kvalitní soupeř, kluky jsem v týdnu upozorňoval na to, že mu už o nic nejde. Ostrov odehrál velice slušné utkání, prezentoval se propracovaným stylem a potrestal naše hrubé individuální chyby. Dokázali jsme se zachránit dvě kola před koncem, ale na tom se stavět nedá. V krátké letní pauze budeme muset zapracovat na tom, aby se podobné výkony už neopakovaly.“


Ostatní výsledky

1.FC Karlovy Vary - SK Senco Doubravka 2:0 (1:0), předehráno 31.5.2017
FK Admira Praha - MFK Dobříš 6:3 (2:3), 15. Michálek, 39. (pen.) a 57. Zahálka, 61. Šmidrkal, 67. Mošna, 80. Jackl - 17. a 45. Maryška, 34. Puchmajer.
TJ Tatran Sedlčany - TJ Sušice 2:0 (1:0), 3. Dvořák, 58. Senft.
FC Viktoria Mariánské Lázně - FK Motorlet Praha 1:1 (0:0), penalty 9:8, 90. Štěpán - 75. Sodoma.
SK Klatovy 1898 - SK Aritma Praha 0:1 (0:0), 52. Bogár.

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle