Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Sušice zůstává na nule i po utkání v Jankově, kde odpadla po hodině hry

 
neděle, 26. března 2017, 18:00

V neděli na sebe narazil předposlední tým tabulky s posledním, avšak mezi oběma celky byl čtrnáctibodový rozdíl, což dělalo z domácího Jankova velkého favorita. Ten samozřejmě nechtěl dopustit, aby právě v Precis aréně získala Sušice své první body v sezóně, jelikož i Jihočeši potřebují body jako sůl.

Komplikací mohla být absence Maršána s Loškem, kteří díky červeným kartám z minulého utkání sledovali zápas pouze z tribuny.

V úvodu zahrozil dobrou akcí Jankov, na jejímž konci byla střela Smékala do nohou hostujícího gólmana. Jinak první poločas v podstatě nic nenabídl a bylo znát, že hrají dva celky z konce tabulky.

I úvod druhé půle žádné zlepšení nenaznačoval, jen s výjimkou šance hostujícího Vargy, kterého vychytal Hejníček.

Vše zlomila 65. minuta, kdy se krásně opřel do míče ze střední vzdálenosti Roman Mužík a míč uklidil přesně k tyči - 1:0. Jankovští byli sice lepší celou dobu, ale až od tohoto okamžiku přišla na jejich kopačky větší pohoda a klid. Navíc se hned tři minuty po první trefě znovu střelou na vzdálenější tyč trefil opět Mužík a bylo rozhodnuto - 2:0.

V 77. minutě si na Sedlicův roh naskočil Tomáš Smékal a hlavou poslal balón do šibenice - 3:0. Na konečných 4:0 upravil v 80. minutě Patrik Sedlic z přímého kopu, když nachytal na švestkách gólmana Gilla. Herně to od Jihočechů mohlo být lepší, ale výsledek 4:0 je velmi uspokojující.


SK Jankov - TJ Sušice 4:0 (0:0)

Góly: 65. a 68. Mužík, 77. Smékal, 80. Sedlic

Rozhodčí: Brychta - Drábek, Babka. ŽK: 1:2 (Mužík - Fuchs, Skála). Diváci: 228.


Jankov: Hejníček - Fajtl, Popelka, Šulc, Zajíc - Bürger, Sedlic, Kollár (86. Cimerhanzl), Beránek (58. Šebelka) - Mužík (74. Rytíř), Smékal (80. Jirkovský).

Sušice: Gill - Bachroň, Kodýdek, Vichr, Fuchs - Čanecký (69. Brabec), Klíma (74. Skuhra), Skála, Szedmák (80. Hájek) - Varga, Vrhel.

Nejlepší hráči: Mužík - Skála


Napsal(a) SK Jankov