Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Sumář divize: Čížová srovnala krok s karlovarským lídrem

 
úterý, 14. března 2017, 21:40

Poprvé pod hlavičkou sázkové kanceláře Fortuna se v divizi A hned na startu jara hrálo o nejvyšší příčky. Čížová si poradila s podzimním vítězem z K. Varů a bodově se na něho dotáhla. Štěstí nepřálo na venkovních hřištích Roudnému ani Č. Krumlovu, ale předvedené výkony jsou povzbuzením do dalších bojů. Jankov poprvé zvládl po remíze s M. Lázněmi penaltový rozstřel a těšil se z bodu navíc. Nadcházející kolo se ponese ve znamení krajských derby. Č. Krumlov hostí Čížovou a Roudné okresního soka Jankov.

VÝSLEDKY JIHOČECHŮ V 16. KOLE DIVIZE A

FK Motorlet Praha - TJ Malše Roudné 2:0 (1:0)

Branky: 20. Koukal, 50. Kučera. Rozhodčí: Melničuk - Tvrdík, Šafránková. Delegát: Zeman. ŽK: 0:1 (Lerch). Diváků: 150.

Roudné: Hřebejk – Kössl (75. Samek), M. Otepka, Průcha, Vogl (78. Budín) – Markytán, Tušer, Lerch (85. Král), L. Vávra – Růžička (88. Bartoš), Píša. Trenér Rudolf Otepka.

Nejlepší hráči: Tušer, Vávra

Rudolf Otepka, trenér Roudného: „Sice jsme vyšli naprázdno, ale nutno přiznat, že kádr Motorletu v čele s Rajnochem nebo Koukalem je kvalitní a dokáže potrestat každou chybu. My jsme je vyrobili, a to vedlo i k naší porážce. Přesto musím poznamenat, že jsem byl se hrou týmu vcelku spokojen. Hlavně na začátku zápasu jsme odváděli výkon, jaký bych si představoval i v příštích utkáních.“

TJ Sokol Čížová - 1.FC Karlovy Vary 3:1 (1:0)

Branky: 37. Zahrádka, 48. (pen.) a 90. Jirouš - 68. Psohlavec. Rozhodčí: Matoušek - Vnuk, Hádek. Delegát: Havránek. ŽK: 2:3 (73. Polodna, 79. Zahrádka – 23. a 63. Mestl, 26. Staněk). ČK: 0:1 (63. Mestl). Diváků: 100.

Čížová: Satrapa – Zahrádka, Novák, Zikmund, Held – Janda, Fenyk, Dvořák (87. Pohnán), Nečas – Jirouš (91. Chytrý), Polodna. Trenér Zdeněk Staroba.

Nejlepší hráči: Jirouš, Satrapa, Janda, Zahrádka

Vladimír Vávra, činovník Čížové: „Řekl bych, že jsme na těžkém terénu vyhráli zaslouženě. V prvním poločase se nám podařilo dát gól, i když těch příležitostí bylo na obou stranách poskrovnu. Hned po přestávce se nám podařilo zvýšit a všechno se zdálo být v pohodě. Navíc když byl vyloučen Mestl. Jenže to bylo jinak. Hosté se nabudili a přitlačili nás k vápnu Satrapy. Měli tutovky, ale se štěstím jsme je odvrátili. Za tři body jsme moc vděční.“

SK Senco Doubravka - FK Slavoj Český Krumlov 2:1 (0:1)

Branky: 49. Filipec, 57. Brabec - 35. Beránek (pen.). Rozhodčí: Machýček - Štefan, Lafek. Delegát: Hamouz. ŽK: 1:2 (Skopový – Tůma, Wagner). Diváků: 100.

Č. Krumlov: Trnka – Švec (58. Švec), Dudák, Svoboda, Mravec – Wágner - Tůma, Kabele, Novák, Persán (80. Babka) - Beránek. Trenér Václav Domin.

Nejlepší hráči: Beránek, Novák

Václav Domin, trenér Č. Krumlova: „Herně jsme vůbec nepropadli, velká škoda Novákovy neproměněné šance na 2:0 a střely mladého Babky před koncem zápasu. Chyběla nám větší koncentrace na začátku druhé půle.  Domácí sice ještě nastřelili tyčku a to bylo od nich vše. Myslím si, že to byl remízový zápas a ztráta bodů mrzí.“

SK Jankov – FC Viktoria Mariánské Lázně 0:0, penalty 5:4

Rozhodčí: Hurych - Cichra, Štuk, Delegát: Řezáč. ŽK: 1:0 (Maršán). Diváci: 308. Penalty: Zajíc, Bürger, Šebelka, Sedlic, Kollár - Šilhán, Sadílek, Kravar, Holub nedal, Drahorád.

Jankov: Pavelec - Pancíř, Lošek, Popelka, Zajíc - Bürger, Maršán (82. Šebelka), Kollár, Mužík - Sedlic - Smékal (70. Maurer). Trenér Ivo Čech.

Nejlepší hráči: Sedlic, Mužík

Ivo Čech, trenér Jankova: „Víme, v jaké jsme situaci, a co by bylo třeba. Chtěli jsme proto naplno bodovat, bez ohledu na to jaký soupeř přijede, ke každému máme respekt. Nyní po zápase jsem zklamán, vypracovali jsme si dost příležitostí, abychom vyhráli za tři body. Naopak jsme ale udělali i pár chyb, které nebyly trestány, to si vyříkáme. Určitě nás čekají soupeři, kteří předvedou kvalitnější výkon než Mariánky, ale já kluky musím pochválit, pracovali dobře. Mrzí mne jen zranění dalšího stopera, když Popelka musel s roztrženým nártem na šití.“

Ostatní výsledky

SK Aritma Praha - FK Admira Praha 0:0, penalty 2:4, ČK: 2:1 (Kozel, Modr – Michálek), MFK Dobříš - FC Rokycany 1:0 (1:0), 19. Talůžek, FK Ostrov - TJ Sušice 5:2 (2:1), 1. a 60. Nýber, 12. a 47. Novotný, 52. Tomáň - 31. Varga, 73. Vrhel, Tatran Sedlčany – SK Klatovy 1898 0:2 (0:0), 63. Žáček, 81. Bezděk.

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle