Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Jankovské vedení trvalo jen pět minut. Dva body získaly Sedlčany

 
neděle, 10. září 2017, 19:57

Páté divizní kolo uzavřel souboj šestibodového Jankova se sedmibodovými Sedlčany. Oba celky pomýšlely před vzájemným soubojem na rozšíření bodového zisku, čekalo se vyrovnané a bojovné utkání.

Domácí kouč Ivo Čech udělal po výprasku v Rakovníku několik změn, některé byly vynucené. Premiéry v základní sestavě se dočkali například Fajtl, Maurer nebo například gólman Komárek, pro kterého šlo o vůbec první divizní zkušenost!

A od úvodu měl více práce než jeho zkušený protějšek Capouch. V 6.minutě musel zasahovat proti střele Kdolského, v 11.minutě po centru Němce a hlavičce Hájka zasahovat nemusel, ale pro Sedlčany to byla více než nadějná příležitost. V 22.minutě znovu pálil Kdolský, jemně tečovaná střela skončila těsně vedle. Jankov se s rychlou a důraznou hrou hostí dokázal vyrovnat až v závěru poločasu, ale ani jedno z vytvořených zakončení v síti neskončilo.

To přišlo až ve druhé půli, kdy po akci na levé straně přišel centr Maurera a hlavičkující Vojtěch Bürger poslal Jankov do vedení - 1:0. Z toho panovala radost v Precis aréně jen pět minut, kdy se po rohu postaral o vyrovnání hlavičkující Brotánek - 1:1. Ve vyrovnaném zbytku zápasu už gól nepadl, plusový bodík za výhru na penalty putoval do Sedlčan, které v Jankově předvedly opravdu velmi dobrý výkon.


SK Jankov - Tatran Sedlčany 1:1 (0:0), penalty 3:4

Branky: 56. Bürger - 61. Brotánek. Rozhodčí: Simbartl - Cihlář, Cupl. Delegát: Krejčí. ŽK: 2:3 (Šebelka, Bürger - Hofman, Valenta, Kdolský). Diváci: 238. Penalty dali Zajíc, Bürger, Kroneisl - Soldát, Kvěch, Brotánek, Hájek, nedali Sedlic, Kollár.

SK Jankov: Komárek - Fajtl, Lošek, Popelka, Zajíc - Bürger, Kollár, Maršán (46. Kroneisl), Maurer (72. Beránek) - Armah (69. Mensah), Šebelka (80. Sedlic).

Sedlčany: Capouch - Hofman (88. Čejda), Lípa, Brotánek, Repetný - Soldát, Kdolský, Kvěch, Sirotek (67. Sirotek) - Němec, Hájek.

Napsal(a) SK Jankov