Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Vítězný vstup Jankova zařídil střídající Sedlic

 
neděle, 13. srpna 2017, 19:35

Na úvod nové divizní sezóny přivítali fotbalisté Jankova v domácím prostředí nováčka TJ Přeštice, a do střetnutí vstupovali jako mírný favorit.

Tuto roli potvrzovali stálým, mírným, ale platonickým tlakem. I proto se diváci v Precis aréně vyložené gólovky během úvodní půle nedočkali. Střely Zajíce a Mužíka chytil gólman Kašpar, Kollárova rána mířila nad branku.

Po změně stran si už Jihočeši vytvořili větší šance, ale hlavně vstřelili kýženou branku. Nejprve to zkoušel technicky Šebelka, jenže neuspěl. Radost v Jankově vypukla v 65. minutě, kdy Bürger vysunul Šebelku, ten obešel gólmana, ale míč dokázal s pomocí tyče na brankové čáře odvrátit jeden z bránících hráčů, avšak ke smůle Přeštic jen k Patriku Sedlicovi, který byl v tu chvíli na hřišti nějakých sedm minut - 1:0. Povedené střídání!

Domácí si výsledek kontrolovali a mohli přidat i další branky. Jenže Sedlic v další šanci mířil vedle, Šebelka zase v 87. minutě orazítkoval tyč Kašparovy branky. Jankov vstoupil do nového divizního ročníku vítězně.

SK Jankov - TJ Přeštice 1:0 (0:0)

Gól: 65. Sedlic. Rozhodčí: Starý - Švorc, Vrchota. Delegát: Rauch. ŽK: 2:2 (Maršán, Popelka - Bešta, Štěpán). Diváci: 308.

SK Jankov: Pavelec - Beránek, Kroneisl, Popelka, Zajíc (76. Rytíř) - Bürger, Kollár, Maršán (86. Maurer), Mužík (80. Lošek) - Šebelka (90. Mensah), Pořádek (57. Sedlic).

TJ Přeštice: Kašpar - Turek (86. Přibáň), Duchek, Lecjaks (80. Zelenka), Štěpán - Bešta, Blahoudek, Zdeněk, Sýkora (80. Krušina) - Strejček, Lambor (62. Pavlík).

Nejlepší hráči: Bürger - Štěpán

Napsal(a) SK Jankov | Foto Petr Vlasák