Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Spartak Soběslav: Rychle přeladit na divizní frekvenci

 
sobota, 12. srpna 2017, 02:03

Snovou sezonu prožili soběslavští spartakovci v uplynulém ročníku krajského přeboru. Od prvních kol plnili roli favorita a zcela poprávu se s jasným náskokem a ziskem 71 bodů stali šampiony. Soběslavi se poprvé otevřely divizní brány a úspěšný trenér Radek Hajič doufá, že se ve vyšší soutěži co nejdříve otrkají.

Došlo v kabině k nějakým změnám?
V hráčském kádru nastaly minimální změny. Jak už jsme předeslali, chtěli bychom hrát divizi s kádrem, který KP přesvědčivě vyhrál. Do obrany přišel zkušený Suchan z Táborska. Jeden zajímavý hráč je stále ve hře.

Jak probíhala letní příprava a co vám ukázaly výsledky přátelských zápasů?
Osobně si myslím, že se toho moc nezměnilo. Byly nějaké šrámy, dovolené a jiné věci, které některým hráčům neumožnily trénovat na sto procent. S výsledky je to tak půl na půl. Nepodařilo se postoupit z předkola MOL Cupu, dost mě mrzí, že pohár starosty nezůstal doma. Hodně zajímavé a poučné byly zápasy s třetiligovými týmy Štěchovic a Písku. S generálkou v J. Hradci jsem byl velmi spokojen

Jaké máte konkrétní cíle do první účasti v divizi?
Doufám, že se v divizi brzy rozkoukáme, budeme získávat zkušenosti zápas od zápasu. Do každého zápasu půjdeme s pokorou, a samozřejmostí musí být maximální nasazení a bojovnost. Uvidíme, na co to bude stačit. Cílem je udržet divizi i pro příští sezonu.

PŘÍCHODY - ODCHODY

Přišli: Jan Suchan (FC MAS Táborsko). Odešli: nikdo.

KÁDR

Brankáři: Martin Kuník, Jan Hnilička

Obránci: Jan Boháč, Lukáš Podráský, Karel Chotovinský, Michal Hromada, Jan Suchan, David Maršík, Jaroslav Polišenský

Záložníci: Milan Mazouch, Tomáš Mazouch, Vojtěch Žalda, Petr Janoušek, Pavel Nohava, Jiří Peltán, Robert Fischer

Útočníci: Martin Dvořák, Šmídmajer Jiří, Lukáš Neruda

REALIZAČNÍ TÝM

Trenér: Radek Hajič. Vedoucí mužstva: Vít Hromada. Kustod: Stanislav Štosek.

Napsal(a) Michal Průcha | Foto Petr Vlasák, Jan Škrle