Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Roudné prohrálo v generálce s Čimelicemi

 
středa, 9. srpna 2017, 20:05

V posledním přípravném utkání se Čimelice utkaly s divizním týmem Malše Roudné na jeho hřišti. Úterní generálka obou mužstev dopadla lépe pro hosty.

Hosté pouze v jedenácti hráčích hráli s domácím týmem od počátku utkání zcela vyrovnanou partii. Malšané sice měli v této fázi utkání mírnou převahu, ale to bylo vše. V 6. minutě po rohovém kopu domácích hlavičkoval Markytán vedle čimelické branky. Na druhé straně dopadl podobně Řezáčův pokus.

V 10. minutě z přímého kopu mířil domácí O. Otepka nad Slavíkovu branku. Ve 24. minutě zlikvidoval domácí brankář Hřebejk hlavičku Bednaříka po rohovém kopu. Ve 39. minutě střílel mimo tyče domácí Růžička. Poločas skončil bez branek.

Druhou půli začali aktivněji domácí a v 55. minutě po střele Píši se míč otřel o břevno. V 59. minutě se do gólové šance dostal domácí Ondřej Otepka, ale jeho střela mířila nad čimelickou branku. S následujícími minutami získávali Čimeličtí mírnou převahu, ale ani střely Kubiše a Říhy si nenašly ten správný cíl.

Až v 69. minutě po rohovém kopu Nekla se prosadil Kubiš, hlavou překonal brankáře a vstřelil jedinou branku utkání. Ještě v 83. minutě se po obehrání dvou domácích zadáků dostal do veliké šance Říha, ale jeho střela bodlem skončila jen těsně vedle. Do konce utkání se již nic podstatného nestalo a tak zápas skončil vítězstvím Čimelic.

V sobotu 12. 8. vstoupí Čimelice do nové sezony v KP zápasem v Hluboké nad Vltavou.

Malše Roudné - SK SIKO Čimelice 0:1 (0:0) 

Gól: 69. Kubiš. Diváci: 50.

Roudné: Hřebejk (46. Konečný) – Vávra, Kössl, M. Otepka, Maršík – Růžička, O. Otepka, Tušer, Svoboda – Markytán, Píša.

Čimelice: Slavík – Řezáč, Listopad, Bednařík, Nosek – Petráš, Kubiš, Nekl, Káš, Říha – Suchan.

Napsal(a) Josef Ťupa | Foto Jan Škrle