Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Divize A

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

V Domažlicích sahali Českokrumlovští po bodu, domů ale jeli s prázdnou

sobota, 30. září 2023, 21:04ČlánkyDivize A
 

Domažlice – Fotbalisté Slavoje Č. Krumlov duel dvou mužstev z konce divizní tabulky výsledkově nezvládli a v Domažlicích s tamním béčkem těsně prohráli. K zisku alespoň jednoho bodu přitom neměl Slavoj daleko.

 

Katovičtí hráli v Plzni téměř sedmdesát minut proti deseti, přesto nebodovali

sobota, 30. září 2023, 20:00ČlánkyDivize A
 

Plzeň – Venku to fotbalistům Katovic v této sezóně nejde. Na půdě soupeřů nasbírali z pěti zápasů jen bod. V Plzni jim v pozměněné sestavě všechno hrálo do karet. Více než hodinu měli výhodu přesilovky, přesto se domů vraceli bez bodového zisku,...

 

Českokrumlovští se po přestávce proti obraně Plzeňanů neprosadili

neděle, 24. září 2023, 20:45ČlánkyDivize A
 

Český Krumlov – V jediném nedělním střetnutí divizní skupiny A měli krumlovští slavojáci v plánu navázat na minulé domácí vítězství s Katovicemi, to se jim ale nepovedlo a všechny tři body si do Plzně odvezl Petřín.

 

Z Klatov se Jindřichohradečtí vraceli s prázdnou

neděle, 24. září 2023, 10:29ČlánkyDivize A
 

Klatovy – Hradecký nováček poprvé v sezóně neskóroval a v Klatovech utrpěl třetí porážku. I tak se ale drží nováček minimálně do neděle na lichotivé šesté příčce. Střelecký prach tentokrát zvlhl i nejlepšímu střelci soutěže Filipu Votavovi, který...

 

Katovice porazily Rokycany 4:1. Výhru pečetil vypomáhající Kadula

sobota, 23. září 2023, 21:48ČlánkyDivize A
 

Katovice – Fotbalisté Katovic si po nepovedeném derby v Českém Krumlově z minulého týdne spravili doma chuť, když porazili Rokycany po zlepšeném výkonu ve druhé půli 4:1.

 

Komárov a Soběslav si body rozdělily. Vítovec opět skóroval

sobota, 23. září 2023, 21:11ČlánkyDivize A
 

Komárov – Fotbalisté Soběslavi přivezli z Komárova zasloužený bod. V prvním poločase byl lepší domácí tým, po přestávce byli aktivnější spartakovci. Sedmý letošní gól vsítil útočník Jan Vítovec.

 

Kanonýr Votava v 93. minutě vystřelil Jindřichovu Hradci bod

neděle, 17. září 2023, 22:10ČlánkyDivize A
 

Jindřichův Hradec – Divizní nováček přivítal u Vajgaru pražskou Aritmu a z domácího zápasu bere jen bod. I ten má ale po dramatickém závěru a vyrovnání v nastavení svoji váhu. Podeváté zavěsil kanonýr Filip Votava. Hradečtí si stále lebedí v...

 

Čtyřgólová smršť na začátku druhého poločasu přinesla Soběslavi tři body. Třikrát se trefil Vítovec

neděle, 17. září 2023, 12:51ČlánkyDivize A
 

Soběslav – Fotbalisté Soběslavi porazili po zlepšeném výkonu ve druhém poločase Rokycany jednoznačně 4:0. Spartak poprvé v letošní sezóně bodoval v domácím prostředí.

 

Český Krumlov poprvé bodoval naplno. Katovice nezvládly v derby přesilovku

neděle, 17. září 2023, 08:10ČlánkyDivize A
 

Český Krumlov – První vítězství v sezóně zaznamenali fotbalisté divizního Českého Krumlova. Tři body si připsali za domácí výhru v derby s Katovicemi.

 
Reklama