Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Divize A

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Trenér Slavoje Šváb si přál k padesátinám tři body, nakonec se ale spokojil i s jedním

sobota, 21. října 2023, 21:44ČlánkyDivize A
 

Český Krumlov – Proti béčku Příbrami uhrál domácí Slavoj cenný bod. Dvakrát prohrával, pokaždé ale dokázal vyrovnat a nakonec sahal i po vítězství, když v nastavení běžel Ondřej Matuška sám na brankáře.

 

Katovičtí přerušili šnůru porážek a doma zdolali těsně Doubravku

sobota, 21. října 2023, 21:34ČlánkyDivize A
 

Katovice – Tři zápasy v řadě fotbalisté Katovic prohráli, nepříjemná série ale skončila. Svěřenci trenéra Vašici se opět mohli spolehnout na domácí prostředí, kde ve 12. kole porazili Doubravku 2:1.

 

Naděje zhasly za čtvrt hodiny. Divizní lídr byl na síly Soběslavi

sobota, 21. října 2023, 20:48ČlánkyDivize A
 

Mariánské Lázně – Na hřišti vedoucího celku divize neměla Soběslav šanci. Spartaku se zápas na stadionu u Ferdinandova pramene nepovedl a domácí viktoriáni vyhráli přesvědčivě 3:0.

 

Jindřichohradečtí s okleštěnou sestavou v Plzni bojovali, na body to ale nestačilo

sobota, 21. října 2023, 20:18ČlánkyDivize A
 

Plzeň – Jindřichohradečtí fotbalisté odehráli na hřišti favorizovaného Petřínu Plzeň solidní partii, domácí se ale nakonec prosadili a vyhráli 4:2. Rozhodly dva Provodovy góly v závěru obou poločasů.

 

S Maradonou bych mé sólo nesrovnával, směje se autor čtyř gólů Filip Vaněk

středa, 18. října 2023, 19:41ČlánkyRozhovoryDivize A
 

Soběslav - Jednou z osobností divizní Soběslavi a velkou oporou je Filip Vaněk. Potvrdil to i v domácím střetnutí proti celku Klatov, v němž předvedl mimořádný výkon. Západočechům nastřílel čtyři góly a měl lví podíl na výhře Spartaku v poměru...

 

V derby se z vítězství radoval Jindřichův Hradec. Slavoj ale neměl k zisku bodu daleko

neděle, 15. října 2023, 22:51ČlánkyDivize A
 

Jindřichův Hradec – U Vajgaru hostil v derby Jindřichův Hradec fotbalisty Českého Krumlova a po zlepšeném výkonu ve druhém poločase vyhrál 2:1. Tři body vystřelil domácímu celku střelecky disponovaný Filip Votava.

 

Výhru Soběslavi zařídil čtyřgólový Filip Vaněk. Předvedl Maradonovo sólo

neděle, 15. října 2023, 10:07ČlánkyDivize A
 

Soběslav – Spartakovci si po výpadku na Aritmě, kde v minulém kole prohráli 0:5, spravili reputaci a doma zdolali Klatovy 5:1. Stínem je vážné zranění Bouchala, jehož po zbytečném faulu soupeře za jasného stavu odvezla sanitka do nemocnice.

 
Reklama