Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Další změny v kádru FC Písek. K Otavě má nakročeno Slepička

 
úterý, 11. července 2017, 15:31

Letní příprava na nový ročník Fortuna ČFL odstartovala. Úvodní týmový trénink absolvovalo jednadvacet fotbalistů, ale ani to nebude konečné číslo.

Trenér A-týmu Ondřej Prášil však nepočítá pouze posily. Někteří hráči písecké řady opustili. Patří mezi ně Ondřej Sajtl se Štěpánem Hlinkou. Jedná se o dalším působení Petra Řeháka a otazník visí také nad Filipem Vaňkem.

Na pondělní tréninkové jednotce se neobjevil ani brankář Lukáš Varyš, který byl nemocný, ale do přípravy se zapojí. Na trávě v areálu u Otavy by se měla brzy představit také staronová posila Miroslav Slepička.

Písecké áčko stráví celé přípravné období v domácím prostředí a vyjíždět bude pouze k přátelským či pohárovým duelům. V přípravných zápasech s divizními soupeři chce Ondřej Prášil najít vhodné složení týmu, který prochází výrazným doplněním a věří, že jeho svěřenci budou mít na startu soutěže hlad po ligových konfrontacích.

Napsal(a) Petr Brůha