Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Na pelhřimovské Kalvárii naplnilo táborské béčko čtyřgólovou normu

 
pondělí, 27. února 2017, 09:24

Rezerva Táborska se vydala k šestému přípravnému střetnutí opět na Vysočinu. Zlepšující formu potvrdila i v souboji s divizním Pelhřimovem.

Táborským se na pelhřimovské umělce dařilo a podruhé za sebou nastříleli čtyři góly. Poločasový náskok potvrdil dvěma zásahy v posledních zápasech střelecky disponovaný Vojtěch Kostka.

„Z naší strany to byl opět festival neproměněných šancí. Byli jsme lepším mužstvem. První krásnou  branku dal ve 12. minutě z přímého kopu z 25 metrů Týnavský, tyč tyč a gól. Druhou přidal ve 33.minutě po rohovém kopu krásnou hlavičkou Turek. Pak jsme ve svém výkonu polevili a přišla odplata v podobě gólu domácích v 43. minutě,“ popsal průběh první půle vedoucí mužstva Petr Kolář.

Po změně stran se obraz hry nezměnil a hra byla až do 70. minuty hodně neurovnaná. „Pak se projevila větší zkušenost našich hráčů a Kostka dvěma brankami v 73. a 86. minutě stanovil konečné skóre,“ doplnil Kolář.

Generálku na jarní sezónu v ČFL neobstará béčku Táborska původně avizovaná Čížová, ale opět divizní klub v podobě Českého Krumlova, a to v neděli 5. března na Soukeníku od 12.30 hod.

FK Pelhřimov – FC MAS Táborsko B 1:4 (1:2)

Góly FCT: Kostka 2, Týnavský a Turek.

Sestava FCT: Blažek (46. Hňup) – Týnavský, Suchan (46. Chotovinský), Škarda, Mácha – Turek (63. Král), Peterka, Novák, Král (46. Rabiňák), Nehoda (73. Suchan) – Kostka.

Napsal(a) Redakce | Foto Daniel Pekař