Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Béčko Táborska mělo nad účastníkem MSFL navrch

 
pondělí, 20. února 2017, 17:38

Za další přípravou vyrazilo táborské béčko na Vysočinu, kde se v konfrontaci moravské a české třetí ligy utkalo s Horáckým FK Třebíč, desátým týmem MSFL.

V porovnání obou soutěží vyšli vítězně hráči Táborska. Velkou měrou se na tom podílel Vojtěch Kostka, který se zaskvěl třemi góly. Domácí sice šli do vedení ve 14. minutě po střele Peručici, Jihočeši ale po půl hodině dokázali vyrovnat Kostkou.

V úvodu druhého poločasu zaznamenal druhý gól Táborska opět Kostka a v 63. minutě se prosadil Peterka a zvýšil na 1:3. Třebíč dokázala v 70. minutě snížit, avšak již za šest minut pečetil zasloužené vítězství hostující Kostka.

Petr Kolář, vedoucí mužstva Táborska B: „Zajímavé utkání s mnoha šancemi a porovnání 3. ligy české a moravské vyšlo lépe nám. Po zlepšeném výkonu z posledních zápasů naši hráči zabrali a zaslouženě vyhráli. Pochválit je třeba obranu vedenou Suchanem, který dobře zastoupil absentujícího kapitána a srdcaře Chotovinského. Dále je třeba vyzdvihnout s chutí hrajícího Kostku, který vsítil hattrick a ještě nejméně pět vyložených šancí neproměnil.“

Předposlední příprava před domácí generálkou s Čížovou mají Táborští na programu v sobotu 25. února. „K dalšímu přípravnému zápasu zajíždíme opět na Vysočinu do nedalekého Pelhřimova,“ dodal Kolář.

HFK Třebíč – FC MAS Táborsko B 2:4 (1:1)

Branky: 14. Peručica, 70. Tsuchiya – 34., 48. a 76. Kostka, 63. Peterka.

Sestava FCT: 1. poločas: Blažek – Suchan, Škarda, Polanský, Týnavský – Bakule, Král, Novák, Turek, Peterka – Kostka. 2. poločas: Hňup – Suchan, Škarda, Mácha, Kozel – Nehoda, Turek, Novák, Peterka, Bakule – Kostka.

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle