Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

V sobotu přijede do Písku Litoměřicko

 
čtvrtek, 2. listopadu 2017, 16:40

Písek sice musel skousnout komplikace s odložením utkání 12. kola ČFL s Převýšovem a jeho středeční dohrávku, ale vydařený závěr a obrat dokonaný v penaltovém rozstřelu, může svěřencům trenéra Ondřeje Prášila pomoci také do sobotního střetnutí proti Litoměřicku.

Litoměřicko je loňským třetiligovým nováčkem. Ve své úvodní sezóně v ČFL, se klub z Litoměřic umístil na 14. pozici tabulky a se 49 body si zajistil poklidnou záchranu. Dva body dokázal uzmout také Písku, když v duelu u Otavy vyhrál na penalty.

Říká se, že druhá sezóna v soutěži bývá těžší než první a Litoměřicko to zatím potvrzuje. Přestože očekávání celého klubu byla vyšší, týmu aktuálně patří až 16. příčka a pouze 13 získaných bodů. Celek, v jehož záložní řadě se o co nejlepší výsledky pere také píseckým fanouškům velmi dobře známý Lukáš Šlehofer, vyhrál pouze třikrát za plný počet bodů a tři kola před koncem podzimní části soutěže bude mít co dělat, aby se z dosavadní mizérie vyhrabal.

Severočeši dokonce v posledním odehraném utkání podlehli na domácí půdě předposlední, byť zvedající se, Čížové. Dávají málo gólů a jejich obrana patří k vůbec těm neprostupnějším v lize, ale svěřenci trenéra Martina Müllera nepojedou na jih prohrát bez boje. Budou mít o motivaci postaráno.

Utkání FC Písek – FK Litoměřicko začíná v sobotu 4. 11. v 10.15 hodin.

Zápasy ze sezóny 2016/2017:
Sobota 22. 10. 2016
FC Písek - FK Litoměřicko 1:2 (1:0) Pen: 2:3
44. Řezáč - 49. Faust.

Sobota 20. 5. 2017
FK Litoměřicko - FC Písek 0:2 (0:1)
37. Froněk, 85. M. Held.

Napsal(a) (pbr) | Foto Jan Škrle